De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Inception (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellem Page, e.a.
Dom Cobb heeft de bijzondere gave om droomwerelden te kunnen creëren, die hij ook inzet om het onderbewustzijn van anderen te infiltreren. Cobb krijgt de opdracht om het brein van een jongeman binnen te dringen die op het punt staat een succesvol bedrijf te erven. Deze illegale operatie blijkt toch behoorlijk lastig te zijn. Inception is een inventieve en originele actiethriller van topregisseur Christopher Nolan en dus absoluut een aanrader.

White Boy Rick (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Yann Demange | Cast: Matthew McConaughey, Richie Merritt, Bel Powley, e.a.
Deze film vertelt het opmerkelijke waargebeurde verhaal van een Richard Wershe Jr., die zich als tiener opwerkt in het drugsmilieu van het Amerikaanse Detroit. Hij raakt bevriend met machtige spelers en krijgt de bijnaam 'White Boy Rick'. De jongen wordt door de FBI ingeschakeld als informant, maar uiteindelijk gearresteerd voor drugssmokkel en veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf. White Boy Rick heeft een prima cast en is fraai gedraaid.

You Were Never Really Here (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lynne Ramsay | Cast: Joaquin Phoenix, Ekaterina Samsonov, Alessandro Nivola, e.a.
Een oorlogsveteraan wordt door een senator uit New York ingeschakeld om zijn dochter te redden uit een netwerk van mensensmokkelaars. Hij vindt het meisje in een bordeel, maar komt er met zijn vondst ook achter dat een groep machtige mannen onderdeel uitmaakt van dat netwerk. Zij zinnen al snel op wraak. In You Were Never Really Here is de hoofdrol weggelegd voor Joaquin Phoenix en die speelt hij zoals gewend op indrukwekkende wijze. De Schotse regisseuse Lynne Ramsay tilt deze boekverfilming met haar talent naar een hoger niveau.

The Standford Prison Experiment (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kyle Patrick Alvarez | Cast: Ezra Miller, Tye Sheridan, Billy Crudup, e.a.
Deze film is gebaseerd op het waargebeurde Stanford-gevangenisexperiment. Bij dit sociaal-psychologisch onderzoek werden 24 studenten binnen een nepgevangenis opgesplitst in twee groepen: gevangenen en bewakers. Het experiment moest uiteindelijk worden stilgelegd, omdat de deelnemers zich te heftig naar hun rol begonnen te gedragen. Dit filmdrama brengt het spraakmakende onderzoek opnieuw in beeld en heeft een interessante cast.

Final Destination 5 (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Quale | Cast: David Koechner, Tony Todd, Courtney B. Vance, e.a.
Final Destination 5 volgt het vaste recept van deze bekende horrorserie. De Dood ligt immers altijd op de loer. Een man weet het leven van zijn collega's te redden wanneer er een brug instort, maar de Dood is daar niet zo blij mee. Hij probeert deze zieltjes dan ook alsnog te verkrijgen. In elk deel sterven mensen op gruwelijke wijze en dat is in deze film niet anders. Final Destination 5 is dan ook zeker een aanrader voor de liefhebbers van deze reeks.


En verder onder meer...

Actie
Article 15 (2019)
Mad Max (1979)

Drama
Unbridled (2017)

Horror
Jeepers Creepers 3 (2017)
Feardotcom (2002)

Komedie
Mokalik (2019)
Social Animals (2018)
10,000 Saints (2015)
Roxanne (1987)
Stripes (1981)

Misdaad
Avengement (2019)
Half Past Dead (2002)

Musical
Dirty Dancing (1987)

Parodie
Avengers of Justice: Farce Wars (2018)

Sciencefiction
High Power (2018)
The Giver (2014)

Thriller
Maggie (2015)

NieuwsFilm

meest populair