Algemeen

Gerucht: Marvel wil een van deze topacteurs als Doctor Doom

De Fantastic Four-film komt er; vroeg of laat.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Eerder deze zomer werd duidelijk dat Marvel Studios een nieuwe Fantastic Four-film gaat maken. Deze moet zich afspelen binnen het Marvel Cinematic Universe en ondanks dat we het personage als twee keer zagen, lijkt de studio toch weer aan de gang te gaan met de slechterik Doctor Doom.

Ondanks dat je nu al je twijfels zal hebben, doet het je mogelijk goed dat Marvel volgens We Got This Covered onder meer de grote naam Michael Fassbender op de shortlist heeft staan. Twee andere kandidaten zouden Christoph Waltz of Hugh Jackman zijn. Geen misselijke namen.

Flink gerucht!
Uiteraard kunnen we dit gerucht met een flinke korrel zout nemen, maar het is niet compleet ondenkbaar dat Marvel Studios in zee wil gaan met deze grote namen. Anderzijds zijn de heren al wat ouder en Marvel trekt vaak juist jongere acteurs aan om meerdere films te maken over een periode van vele jaren. Fassbender kennen we uiteraard van zijn rol als Magneto en Jackman speelde jarenlang Wolverine.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sietzet

Avatar

Alle 3 nee. Fassbender zou nog enigzins kunnen maar die zal daar nee op zeggen.
Waltz is in mijn ogen veel te oud en te mellow.
Jackman... Kom op... Zie je het voor je? Nee

Renegade

Avatar

En toch Waltz. Wwaarom niet. Ik denk dat hij er mee weg kan komen. En te oud? Hoe oud is Doom?

Rafael11

Avatar

De enige die ik misschien zou kiezen van deze 3 als Dr Doom is dan Fassbender. Maar ik zou hem nog veel liever terugzien als Magneto in de MCU(al weet ik dat dit natuurlijk niet zal gebeuren), vond hem geweldig als Magneto.

McKelly

Avatar

Ik hoop dat Marvel, ongeacht welke acteur, Dr Doom op een gave manier zal wegzetten. Deze badguy heeft zoveel potentie! Maar van mij mogen ze nog wel even verder zoeken voor wat betreft acteurs. Vind Fassbender er ook het beste bij passen, maar ben toch bang dat ik dan naar een Magneto met een masker op zit te kijken. We gaan het zien!

Jays

Avatar

Er zijn zoveel acteurs snap niet dat je dan voor acteurs (hele goeie) zou willen gaan die we jaren als een ander character hebben gezien

Master Of Films

Avatar

Fassbender & Jackman zijn mij teveel aan X-men verbonden. Hoe je het wendt of keert, X-men heeft een Marvel label. Geen MCU label, maar toch wel Marvel.

Wat betreft Waltz, die moet ook wegblijven uit de MCU. De beste man hoort meer thuis in een Quentin Tarantino Universe.

Movieman2018

Avatar

Fassbender.. Geen enkel andere acteur zou deze rol beter vertolken. Neem maar magneto als voorbeeld...

ReidMeane

Avatar

Nee, geen van ze alle 3. Doe dan maar de acteur die in de eerdere twee Fantastic 4-films heeft gespeeld: Julian McMahon. Ik vond hem echt tof en hij lijkt me echt de originele Victor von Doom. Ik kan me gewoon niet voorstellen om Hugh Jackman als Doctor Doom te zien terwijl hij altijd The Wolverine heeft gespeeld en Michael Fassbender is geen slechte keuze maar ik zie hem liever als Magneto. En Christoph Waltz? Ik vind hem sowieso al niet passen voor deze rol. Misschien voor een andere Marvel villain: Galactus?

Pruiszie

Avatar

Hmm..
Alle drie niet vind ik persoonlijk.
Ik zou Jarvier Bardem wel willen zien als doom.

Monojaxx

Avatar

Waltz is hier perfect voor met zijn ijskoude uitstraling!

Artificialis

Avatar

Magneto en Wolverine als Dr. Doom? Een beetje een vreemde zet. Christoph Waltz mag van mij alles spelen, al is het de Invisible Woman. Maar zijn er echt geen originelere namen te vinden?

caban1992

Avatar

Waarom weer een nieuwe fantastic 4 film maken???

kokosnoot

Avatar

Ik wil een ff met galactus of met de inhumans. Victor von Doom kan geweldig zijn maar hmm dat is nu een paar keer geprobeerd. Laat hem later eens terugkomen of combineer hem met Galactus. Men is toch niet zo heel sterk verhaal trouw.

Maac

Avatar

Als ik denk aan Waltz in een Tarantino en Jackman in een Villeneuve kan ik alleen maar mijn schouders ophalen bij een dergelijk gerucht.
Ik verwacht dat ze wel wat beters te doen hebben.

Goku32

Avatar

Nee nee nee nee geen 1 van deze acteurs is geschikt als doom.

NieuwsFilm

meest populair