Marvel kondigt komst 'Fantastic Four' officieel aan!

Zouden zij het direct opnemen tegen de populaire schurk Doctor Doom?

Jeffrey Kouters 21 juli 2019 13:38 in Algemeen
Gisterenavond kondigde Marvel-producent Kevin Feige een hoop nieuwe films en series aan. Sinds de overname van Fox hopen fans ook op een film rondom de Fantastic Four, Marvels eerste superheldenfamilie. Goed nieuws: Feige bevestigde inderdaad dat er momenteel gewerkt wordt aan die film!


Marvel zal de Fantastic Four opnieuw naar het witte doek brengen. Eerdere pogingen van Fox, die inmiddels overgenomen is door Disney, vielen niet bepaald in de smaak en veel fans zijn dan ook blij dat Marvel de rechten weer in handen heeft. Het Fantastic Four-team bestaat uit Reed Richards (Mr. Fantastic), Benjamin Grimm (The Thing), Sue Storm (Invisible Woman) en Johnny Storm (Human Torch). Bekende vijanden zijn onder meer Doctor Doom, Annihilus en Galactus.

Feige heeft nu dus officieel bevestigd dat er een film rondom de Fantastic Four in de pijplijn zit. Hij kon helaas nog geen releasedatum geven. Toch is deze aankondiging fijn nieuws en is Fantastic Four echt een film om naar uit te kijken!

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Guyon2002

Avatar

John Krasinski en Emily Blunt als Richards en Storm zou perfect zijn!

Ereptile

Avatar

@Guyon2002, droom casting zou dat zijn!

kokosnoot

Avatar

Graag een pittige Sue, zo als in de latere comics, die een beetje van zich af kan bijten en niet alleen blond is en mooi.
Dus creatief is met haar krachtvelden, ook aanvallend.

jj71

Avatar

en the rock als ben grim Smiley face

Sunspot

Avatar

Gewoon Jessica Alba en rest, Chris Evans weer als Torch haha, waarom niet, hoeven niet allemaal jong te zijn, zien er allemaal ook nog goed uit trouwens.

Dus gewoon doen, kan je ook grapjes maken over hoeveel Torch lijkt op Cap America Smiley face

NieuwsFilm

meest populair