Rol Luke Skywalker in 'Star Wars: The Rise of Skywalker' lijkt definitief bekend

Rol Luke Skywalker in 'Star Wars: The Rise of Skywalker' lijkt definitief bekend

De acteur hint al tijden naar zijn terugkeer.

In Star Wars: The Force Awakens werd er vooral naar hem gezocht, in Star Wars: The Last Jedi was hij juist veelvuldig te zien en binnenkort in Star Wars: The Rise of Skywalker zal Luke Skywalker opnieuw terugkeren. Nu lijkt definitief bekend hoe.


Let op: MOGELIJKE SPOILERS!


De website We Got This Covered blijkt heel wat oren in Hollywood rond te hebben lopen. Volgens een van hun betrouwbare bronnen zal Luke Skywalker van Mark Hamill in The Force Awakens terugkeren als een Force Ghost. Dit mag niet als een enorme verrassing komen, maar de website heeft ook enkele details.

Vaker te zien
Mocht dit kloppen, dan is onderstaande mogelijk niet iets dat je van te voren had willen lezen. Ben gewaarschuwd! Volgens We Got This Covered is de spookversie van Luke Skywalker op verschillende momenten in de film te zien. Zo zou hij met Daisy Ridley's Rey spreken en is hij samen met Carrie Fishers Leia te zien vlak voordat ze in vrede sterft.

Zijn grootste aandeel zou hij hebben in het eindgevecht tussen Rey en Ian McDiarmids Palpatine. Volgens de bronnen zou het mogelijk zelfs Luke Skywalker zijn die Palpatine vermoordt.

Of het klopt? Je ziet het vanaf 18 december in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair