Gerucht: Nieuwe 'Harry Potter'-film(s) met originele cast in de maak!

Gerucht: Nieuwe 'Harry Potter'-film(s) met originele cast in de maak!

Is The Deathly Hallows - Part 2 dan toch niet het einde?

Met de achtste film The Deathly Hallows - Part 2 rondde Warner Bros. in 2011 de filmreeks rond J.K. Rowlings Harry Potter succesvol af. Nu lijkt het er verdacht veel op dat de filmreeks terugkeert!

Ondanks dat Warner Bros. verdergaat met de Fantastic Beasts-filmreeks zou de studio zijn zinnen hebben gezet op een verfilming van de Broadwayshow 'Harry Potter and the Cursed Child'. Hierin wordt een verhaal verteld over Albus Potter en Scorpius Malfoy, de kinderen van Harry en Draco. In het stuk proberen de jongelingen Cedric Diggory te redden van zijn lot.

Originele cast terug?
Volgens We Got This Covered moeten Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson terugkeren en zou het zomaar kunnen dat er twee films gemaakt worden. De show 'Harry Potter and the Cursed Child' is namelijk een tweedelige productie.

Het bericht wordt ondersteund door de fansite MuggleNet. Warner Bros. zou de rechten hebben gekocht van Rowling en consorten. Daarnaast zou de aanpassing van het logo van de Broadwayshow, naar een meer filmachtige uitstraling, erop wijzen dat er achter de schermen hard wordt gewerkt aan een nieuw bioscoopavontuur voor Potter, en nu dus ook Potter Jr.

Voorlopig ontkennen vertegenwoordigers van Cursed Child NYC dat er wordt gewerkt aan een verfilming. Wel zou er groot nieuws onderweg zijn.

NieuwsFilm

meest populair