Algemeen

Gerucht: Nieuwe 'Harry Potter'-film(s) met originele cast in de maak!

Is The Deathly Hallows - Part 2 dan toch niet het einde?

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Met de achtste film The Deathly Hallows - Part 2 rondde Warner Bros. in 2011 de filmreeks rond J.K. Rowlings Harry Potter succesvol af. Nu lijkt het er verdacht veel op dat de filmreeks terugkeert!

Ondanks dat Warner Bros. verdergaat met de Fantastic Beasts-filmreeks zou de studio zijn zinnen hebben gezet op een verfilming van de Broadwayshow 'Harry Potter and the Cursed Child'. Hierin wordt een verhaal verteld over Albus Potter en Scorpius Malfoy, de kinderen van Harry en Draco. In het stuk proberen de jongelingen Cedric Diggory te redden van zijn lot.

Originele cast terug?
Volgens We Got This Covered moeten Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson terugkeren en zou het zomaar kunnen dat er twee films gemaakt worden. De show 'Harry Potter and the Cursed Child' is namelijk een tweedelige productie.

Het bericht wordt ondersteund door de fansite MuggleNet. Warner Bros. zou de rechten hebben gekocht van Rowling en consorten. Daarnaast zou de aanpassing van het logo van de Broadwayshow, naar een meer filmachtige uitstraling, erop wijzen dat er achter de schermen hard wordt gewerkt aan een nieuw bioscoopavontuur voor Potter, en nu dus ook Potter Jr.

Voorlopig ontkennen vertegenwoordigers van Cursed Child NYC dat er wordt gewerkt aan een verfilming. Wel zou er groot nieuws onderweg zijn.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

23VDV23

Avatar

Absoluut niet doen. Verschrikkelijk slecht boek. Doet echt enorm afbreuk aan de originele boekenreeks. Hier moet je niet aan beginnen. Het is klaar mensen. Wil je nou echt iets gaan toevoegen of dingen laten zien die de film heeft laten liggen dan maak er een SERIE van. Als fan van de boeken heb ik altijd gedacht dat het in serievorm nog veel beter tot zijn recht zou komen. Er liggen zo veel fascinerende subplots en personages die er in de films zijn uitgesneden, het alledaagse schoolleven komt veel meer tot z'n recht en er liggen tal van mogelijkheden voor het meer in detail verfilmen van verhaallijnen/gebeurtenissen waarvan je zelfs in het boek slechts op de achtergrond hoort dat ze plaatsvinden, maar desalniettemin fascinerend zouden zijn om gewoon te kunnen beleven als kijker.

Guyon2002

Avatar

Hoop het niet, Cursed Child is een van de slechtste verhalen die ik ooit heb gehoord/gelezen/gezien

Goku32

Avatar

Voor mij was dat een mooie afsluiter van een reeks geweldige films. Dus ga het maar lekker uit melken, ik sla ze Iedergeval over

Sunspot

Avatar

ZE kunnen beter wachten, over tien jaar of zo zou ik ze wel weer in een tweeluik willen zien.

SplashySleet20

Avatar

Ik hoop het wel!!! En zo kun je ook de fantasic beasts filmreeks redden na deel 2

SplashySleet20

Avatar

Ik hoop het wel!!! En zo kun je ook de fantasic beasts filmreeks redden na deel 2

Brein8998

Avatar

Doe het niet, zei Buurman Mol

Movieman2018

Avatar

Als er zoveel slechte feedback is over het boek, dan snap ik niet waarom ze het daarop gaan baseren. Maak gewoon een origineel eerste film van HP sequels en neem gewoon iemand op niveau van Christopher Nolan aan het roer. Case closed.

NieuwsFilm

meest populair