Anthony en Joe Russo (Avengers: Endgame) niet verrast over de breuk tussen Sony en Marvel

Anthony en Joe Russo (Avengers: Endgame) niet verrast over de breuk tussen Sony en Marvel

Na vijf films is Spider-Man vertrokken.

In 2016 kwam Spider-Man naar het Marvel Cinematic Universe. In 2019 is het alweer voorbij, na twee solofilms en drie optredens in andere MCU-titels. Wat vinden Avengers: Endgame-regisseurs Anthony en Joe Russo over zijn vertrek?

Anthony tegenover The Daily Beast over het introduceren van Peter Parker in Captain America: Civil War: "We waren er enorm gedreven om hem te introduceren. Dit is iets wat we heel graag wilden doen. We hebben intern bij Marvel lang gevochten om het te laten gebeuren." Uiteindelijk wist Kevin Feige na "veel ups en downs" een deal te sluiten met Sony Pictures.

Geen verrassing dat hij weer weg is
De regisseurs zijn niet verrast dat Disney / Marvel en Sony niet meer samenwerken wat betreft Spider-Man. "Ik denk dat dat de reden is waarom Joe en ik niet zo ondersteboven of verrast zijn dat er ruzie is geweest. Het was al zo moeilijk om het überhaupt te laten gebeuren," aldus Anthony.


Volgend jaar verschijnt van Sony de film Morbius. De kans is groot dat Tom Holland dan al een cameo heeft. Naar verwachting verschijnt later dat jaar het vervolg op Venom en daarin moet de oud-MCU Spider-Man sowieso te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair