Poll

Wat wil jij? Spider-Man in de 'Venom'-films of niet?

Het Marvel-filmuniversum heeft veel fans; wat willen zij?

door Bram de Groot om 12:30 in Poll
Toen begin 2015 werd aangekondigd dat Spider-Man onderdeel werd van het Marvel Cinematic Universe verklapte Amy Pascal dat er een kans zou zijn dat Spider-Man ooit zou opduiken in de Marvel-films van Sony. Nu blijkt dat de producent de waarheid sprak. Spider-Man van Tom Holland zien we over een tijdje terug in bijvoorbeeld Venom 2. Ben jij daar blij mee?

De afgelopen 3 jaar zagen we Holland in Captain America: Civil War, Spider-Man: Homecoming, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame en recent nog in Spider-Man: Far from Home. Als Marvel en Sony komende periode niet nader tot elkaar komen, dan zal Holland deel gaan uitmaken van een losstaand Marvel-filmuniversum met alleen Spider-Man personages zoals Venom en Morbius.


Ben jij daar blij mee?
Mocht je geen fan van de reeks zijn, dan zal het je waarschijnlijk allemaal weinig uitmaken en vraag je je mogelijk af waarom het allemaal zo belangrijk is. Mocht je wel liefhebber zijn van de Marvel-films, dan kun je het nieuws misschien wel verrassend leuk vinden. Of baal je ervan dat we nu geen Peter Parker meer hebben in het grote Marvel Cinematic Universe?17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

conspiracy

Avatar

Spiderman en Venom zijn twee sterke karakters. Alleen de uitwerking is momenteel weinig soeps. Venom film was een flop en in die serie die er nu gemaakt is hoef ik Spiderman niet persé te zien.

Frietgezicht

Avatar

Maak eerst maar een goede 2e en maybe 3e Venom film waarin Brock steeds meer afglijd naar de dark side en het karakter dus meer evil wordt dan in de 1ste film.
Dan eventueel gebruiken als badguy in een 4e Spidey film ofzo.
En ook in de MCU houden.

McKentin

Avatar

Alsjeblieft niet, krijg Venom gelijk een kinderfilm gevoel.

Nu is er nog ruimte voor verbetering/ontwikkeling in de Venom reeks.

Ze kunnen een andere Spider-Man casten of een paar jaar wachten tot zijn ballen zijn ingedaald, de baard in zijn keel heeft en kapt met gezeik dat hij een gay Spider-Man wil spelen.

Renegade

Avatar

Jawel. Venom vs Spider-Man.

Brein8998

Avatar

Anders namelijk:
Venom in het MCU en Sony en Disney worden weer vriendjes en alles komt goed

Malloy de Beer

Avatar

Persoonlijk vind ik dat Disney beter werk heeft geleverd met Spider-Man, op Into the Spider-Verse na dan. Die film staat voor mij op nummer 1 van de Spidey films. De twee Amazing Spider-Man films vond ik echt vreselijk en vooral deel 2. Venom was een oke film, maar om nou Spidey erin te zetten twijfel ik of dat werkt zeker als het Tom Holland wordt want hij hoort nu eenmaal in het MCU.
Maar eigenlijk zou het mij een biet wezen waar we Spider-Man in zien, het blijft een top personage, als Sony verder zou gaan met Into the Verse ben ik enthousiaster maar om weer te rebooten of in venom te droppen zie ik niet zoveel succes als Disney bereikte met 1 film.

jeffreydevil

Avatar

Venom was een kak film dus die vergeet ik liever snel!

Novarellum

Avatar

Als het een verfilming wordt van het verhaal "Maximum Carnage" en R-rated, dan graag!

Decepticon

Avatar

Ik deel Friet zijn mening, laat Venom eerst maar eens een goede ontwikkeling krijgen dat hij afglijdt naar slecht en een villain wordt. Daarna pas Spider-Man erin en recast ben dan direct maar, want Tom Holland hoort imo ook in de MCU.

Je hoeft btw niet te wachten dat Disney en Sony komende periode tot elkaar komen, want Sony man Tony Vinciquerra heeft in een statement laten weten dat ze goede samenwerking met Marvel en Disney hebben gehad, maar dat de deur nu dicht is voor hun.

masterb

Avatar

Venom was geen top film, wel vermakelijk voor een avondje. Was de film nou echt een flop? Het budget van de film was 100 miljoen dollar. Wereldwijd heeft die 855.013.954 miljoen opgebracht. Niet de Avengers opbrengsten uiteraard, maar niet slecht voor een film met een "klein" budget. Maar goed, Venom moet donkerder en bloederiger. Vond hem te lief.

Civilian Supreme

Avatar

De Venom film zoals hij was zou prima passen in de mcu, van mij mag het ook allemaal wat bruter. En zie graag Spiderman het opnemen tegen Venom, ik vrees alleen dat het straks te gehaast gaat (net als bij Batman vs Superman)
Eerst zal Venom een soort van vijand zijn voor Spiderman waarna ze naar het einde toe het opnemen tegen Carnage, en dit alles in 1 film vrees ik.
Ik hoop echt dat ze het rustig aan doen en het lekker duister maken met de bekende spiderman humor natuurlijk. Zelfs in leven op dood situaties was dat zijn manier om er mee om te gaan dus het hoeft allemaal niet zo braaf.

Xenolicker

Avatar

Eerst het hoofd van Tom Holland afbijten, en dan Spider-Man hercasten zodat hij er niet meer uitziet als een 13-jarig jongetje.

Sunspot

Avatar

VAn mij mag beide, maar denk dat Spidey eerst wat jaren in Sony Universum kan blijven, 2 films of zo, volwassen worden, de echte Spiderman, daarna verrassing in het MCU

Artificialis

Avatar

Tom Holland's Spider-Man en Tom Hardy's Venom in één film is misschien het enige leuke wat zijn vertrek uit het MCU heeft opgeleverd. Hopelijk blijft de continuïteit van de vorige films wel bewaard.

Maac

Avatar

Alleen al om alle zinloze artikelen zou ik willen dat ze dit niet gaan doen. De huidige Spider-Man reeks is nét vermakelijk genoeg om niet vroegtijdig af te zetten en Venom was pure garbage.
Misschien even Todd Phillips bellen voor een Venom reboot en daarna verder kijken.

Popcultuurfreak

Avatar

Venom in de Venom films is niet helemaal het monster dat ik voor ogen had. Maar allicht met de beschuldigingen van Mysterio heeft Eddie de motivatie om Peter Parker als monster te intimideren om antwoorden uit hem te krijgen.
Maar het hele 'wraak' op Spiderman verhaal gaat nooit meer werken met het Venom karakter. Daar is het huidige Eddie karakter te goed voor. Vooral omdat Peter nog een kind is.

NieuwsFilm

meest populair