Celebrity

Arnold Schwarzenegger: "Donald Trump is verliefd op mij"

"Zo is het gewoon. Trump... hij wil mij zijn"

door FilmTotaal om 16:59 in Celebrity
De één heeft in de politiek gezeten, de ander is nog bezig: Arnold Schwarzenegger en de Amerikaanse president Donald Trump kunnen niet met elkaar opschieten. De eerstgenoemde acteur heeft niet alleen Trump's beleid al meerdere keren bekritiseerd, ook heeft hij het laatste seizoen van het programma Celebrity Apprentice overgenomen als gastheer, wat Trump voorheen met veel liefde deed. Volgens de 72-jarige Schwarzenegger heeft hij een vermoeden wat er tussen hen speelt.

Een grapje of niet, in het oktobernummer van Men's Health licht de Terminator: Dark Fate-acteur toe: "Hij is verliefd op mij. Zo is het gewoon. Trump... hij wil mij zijn. Ik denk niet dat hij bang voor mij is. Maar ik herinner me dat toen wij vroeger naar worstelwedstrijden ging, hij mensen met lichamen bewonderde. Hoe ze in de ring op en neer sprongen, fysieke stunts uitvoerde enzovoort. Daar had hij grote bewondering voor."

Governator
Van 2003 t/m 2011 was Schwarzenegger de gouverneur van Californië. De acteur trachtte via de politieke wereld belangrijke veranderingen te maken, iets dat hij Trump wil zien doen. Schwarzenegger begrijpt dat het geen gemakkelijke taak is: mensen zien vooral de bekendheid, niet de ambtenaar.

"Ik zat vast als Arnold. En Arnold krijgt dingen voor elkaar," legt Schwarzenegger uit. "Ik dwong mijzelf naar binnen, en werkte eraan totdat het afgerond was. En ik had het idee dat ik hetzelfde met politiek kon doen. Maar ik leerde spoedig dat het zo niet werkt. Je moet in staat zijn om mensen samen te brengen. Dat vereist veel meer tijd, veel meer inspanning, maar zo is het nou eenmaal."

NieuwsFilm