Terminator: Dark Fate (2019)

Welcome to the Day after Judgment Day.

Het zesde deel in de franchise die maar niet wil sterven, is nog best te pruimen. Maar zo goed als vroeger wordt het niet.
play

5,9 details

  • 128 Min
  • Sci-Fi
  • Actie
  • Avontuur
  • Verenigde Staten
  • China
128 Min Verenigde Staten

Terminator: Dark Fate' volgt een jonge vrouw, Dani Ramos genaamd, uit Mexico City. Ze raakt betrokken bij de oorlog tussen mensen en cyborgs, beter bekend als 'Terminators'. De cyborgs zijn weer herrezen en trachten een eind te maken aan de mensheid en diens beschaving. Vervolg op 'T2: Judgment Day'.

Regie
Tim Miller
Cast
Arnold Schwarzenegger, Tom Hopper, Edward Furlong, Linda Hamilton, Mackenzie Davis, Gabriel Luna, Diego Boneta, Brett Azar, Natalia Reyes, Matt Devere, Enrique Arce, Steven Cree, Björn Freiberg, Tristán Ulloa, Fraser James, Cassandra Starr, Nicholas Wittman, Mario de la Rosa, Claudia Trujillo, Pedro Rudolphi, Tábata Cerezo, Arlette Torres, Rochelle Neil, Manuel Pacific, Jude Collie, Kevin Medina.
Budget
$ 200.000.000
Release
23.10.2019
Release NL
31.10.2019

Filmtotaal Recensie

Regie: Tim Miller | Cast: Linda Hamilton (Sarah Connor), Arnold Schwarzenegger (T-800), Mackenzie Davis (Grace), Natalia Reyes (Dani Ramos), Diego Boneta (Diego Ramos), Gabriel Luna (Gabriel/Rev-9), e.a. | Speelduur: 128 minuten | Jaar: 2019

Het is alweer even geleden dat een nieuwe Terminator-film echt een evenement was waar we allemaal naar uitkeken. Vooral het meest recente deel, Genisys, was voor velen een extra diepe teleurstelling in de toch al neerwaartse spiraal. Eigenlijk zijn alleen de eerste twee delen echt goed. Deel zes heet Dark Fate en brengt daar niet heel veel verandering in. Maar, het mag gezegd worden, dit is wel een veel plezieriger deel dan de drie hiervoor.

Twee nudisten materialiseren in Mexico. Ze zijn allebei op zoek naar Dani, een jonge vrouw met een baantje in een autofabriek. De eerste, Grace, is een mens met wat technologische aanpassingen om sneller en sterker te worden. Zij moet Dani beschermen tegen die tweede, een Rev-9 cyborg die bestaat uit een onverwoestbaar skelet met een vloeibaar metalen buitenkant. Zeg maar twee Terminators voor de prijs van een. Na een knallende achtervolging op de snelweg verschijnt ook Sarah Connor ten tonele om te laten zien hoe je zulke robots voor hun harses schiet.

alle artikelen (112)

Terminator: Dark Fate Nieuwsberichten