Algemeen

Opvallende error in eindgevecht 'Avengers: Endgame'!

Zagen ze dit zelf niet bij Marvel? Niet dus...

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Een filmfoutje is zo gemaakt. Dit bewijst Avengers: Endgame maar weer. Het blijkt namelijk dat er in het enorme alles bepalende eindgevecht een enorme fout zit met betrekking tot het aandeel van één van de rechterhanden van Josh Brolins Thanos.

Zonder bewijs zijn we nergens, dus check hieronder de video die een Reddit-gebruiker online zette. In die beelden is duidelijk te zien dat Cull Obsidian, deel van Thanos' Black Order, twee keer deelneemt aan de start van de grote eindclash. Eerst wordt hij door Chris Evans' Captain America neergeslagen met Mjölnir en vervolgens start hij weer fris en fruitig met Taika Waititi's Korg en Dave Bautista' Drax. Een klein, eigenlijk amper te spotten foutje, maar wel weer opvallend.

Fun little detail: Cap hits Cull Obsidian with the hammer at the start of the battle. The camera continues to pan through the battle until we see Cull Obsidian again further away from where he was, tussling with Korg and Drax from r/marvelstudios

Visuele effecten in beeld
De clip bestaat waarschijnlijk uit 99 procent, zo niet 100%, visuele effecten die mogelijk ook zand in de ogen gooide van Marvel. Hoe de VFX zijn gemaakt zie je in onderstaande gave video van Weta Digital.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Guyon2002

Avatar

Er zal vast wel een reden zijn om dit te verklaren. Maar dat mensen een film zo gaan kijken om dit soort dingen ook echt te vinden is best wel triest, zoek een hobby ofzo

Chrischzz

Avatar

Nou, Cull is redelijk sterk hè?
Dus hij mag misschien wel neergaan na dat hij door Cap is geslagen, maar krabbelt waarschijnlijk vrij snel weer op.

vervolgens draait de camera over hem heen en focussed op andere gevechten, waardoor Cull gewoon weer in beeld verschijnt vechtend tegen de volgende..

Zo een enorme fout is het ook weer niet en redelijk goed recht te praten.

Overlord

Avatar

Net als het wapen van Thanos dat eerst kapot gaat en hij er vervolgens later weer onbeschadigd mee bezig is

aspers

Avatar

Pfff.. dit soort 'errors' daar kan ik echt zo moe van worden zeg. GET A LIFE!!! Welke mongool bekijkt een film frame-voor-frame om dit soort dingen te ontdekken.

Tja, alles voor wat aandacht op social-media... Nou, gefeliciteerd!

Molemanski

Avatar

Lekker boeiend dit. Men kijkt naar de film alsof het ultra realistisch moet zijn. Hou op man

McKelly

Avatar

De ene was Cull Obsidian en de ander was Black Dwarf Smiley face

Artificialis

Avatar

Het eindgevecht was door de vele karakters en donkere omgeving zo'n onoverzichtelijke bende dat dit soort details echt het minste van de problemen waren.

Daanminator

Avatar

Welke film heeft nu geen foutjes erin zitten. Dan kan elke film wel aangehaald worden of is dit alleen bij films van Marvel?

NieuwsFilm

meest populair