Opvallende error in eindgevecht 'Avengers: Endgame'!

Opvallende error in eindgevecht 'Avengers: Endgame'!

Zagen ze dit zelf niet bij Marvel? Niet dus...

Een filmfoutje is zo gemaakt. Dit bewijst Avengers: Endgame maar weer. Het blijkt namelijk dat er in het enorme alles bepalende eindgevecht een enorme fout zit met betrekking tot het aandeel van één van de rechterhanden van Josh Brolins Thanos.

Zonder bewijs zijn we nergens, dus check hieronder de video die een Reddit-gebruiker online zette. In die beelden is duidelijk te zien dat Cull Obsidian, deel van Thanos' Black Order, twee keer deelneemt aan de start van de grote eindclash. Eerst wordt hij door Chris Evans' Captain America neergeslagen met Mjölnir en vervolgens start hij weer fris en fruitig met Taika Waititi's Korg en Dave Bautista' Drax. Een klein, eigenlijk amper te spotten foutje, maar wel weer opvallend.

Fun little detail: Cap hits Cull Obsidian with the hammer at the start of the battle. The camera continues to pan through the battle until we see Cull Obsidian again further away from where he was, tussling with Korg and Drax from r/marvelstudios

Visuele effecten in beeld
De clip bestaat waarschijnlijk uit 99 procent, zo niet 100%, visuele effecten die mogelijk ook zand in de ogen gooide van Marvel. Hoe de VFX zijn gemaakt zie je in onderstaande gave video van Weta Digital.



NieuwsFilm

meest populair