Disney+ onverwacht al beschikbaar in Nederland en gratis!

Disney+ onverwacht al beschikbaar in Nederland en gratis!

Al moet je nu niet direct de nieuwe films en series verwachten.

Kerstmis komt vroeg dit jaar: Disney geeft Nederland een exclusief voorsmaakje van de nieuwe streamingsdienst Disney+, en dat twee maanden gratis!

Dit hadden we niet zien aankomen: in de nacht van woensdag 11 op donderdag 12 september lanceert Disney+ stiekem al in Nederland. Het gaat om een proefperiode, die loopt tot de eigenlijke lanceerdatum van 12 november. Disney+ is tot die tijd ook volledig gratis, dus je kunt naar hartenlust kijken naar Disneyklassiekers en Pixarfilms. Aanmelden voor die proefperiode kun je hier doen, en ook de app is al beschikbaar voor zowel IOS als Android.

Een grote 'maar'
Wel even opletten: aan deze gratis proefperiode hangt wel een grote 'maar' vast. Wie dacht nu al te kunnen kijken naar de Star Wars-reeks The Madalorian, High School Musical: The Musical of de live-actionremake Lady and the Tramp, komt bedrogen uit. Die nieuwe content, exclusief op Disney+, is nog niet te zien. Daarvoor is het wachten tot 12 november, wanneer het platform betalend wordt. Gratis is leuk, maar Disney blijft natuurlijk een bedrijf.

Na de proefperiode kost een Disney+abonnement 6,99 euro per maand, maar dan heb je ook heel wat content. De volledige lijst van wat je vanaf dan kunt bekijken, vind je hier. Voor nu geldt enkel de lijst onder het kopje 'niet originele content', en wat bij 'later' staat kun je natuurlijk ook nog niet zien. En voor Belgen die nu denken te kunnen meegenieten van dit cadeautje voor Nederland: pech gehad, want de website leidt je heel slim om naar de Belgische versie.



NieuwsFilm

meest populair