Celebrity

Harvey Weinstein wilde weten met wie Cara Delevingne naar bed ging

En zei ook: "Je zult het nooit in de filmindustrie redden als lesbienne - laat een baard staan."

door FilmTotaal om 08:24 in Celebrity
Hij is dé persoon die de MeToo-beweging leven gaf en nog steeds komen er akelige verhalen over hem vrij: Harvey Weinstein. De oud-filmproducent zal inmiddels weinig tot geen vrienden meer hebben. Actrice Cara Delevingne (Suicide Squad, tv-serie Carnival Row) hoeft hij ook geen gedag meer te zeggen. De 27-jarige Engelse onthulde in het verleden dat hij aan haar probeerde te zitten, nu vertelt Delevingne dat Weinstein ook onguur advies gaf.

In gesprek met Porter gaf het model toe, nadat ze haar seksuele voorkeur aan hem had bekendgemaakt: "Eén van de eerste dingen die Harvey Weinstein tegen mij zei was: 'Je zult het nooit in de filmindustrie redden als lesbienne - laat een baard staan.' Dit vond een geruime tijd plaats voordat hij mij probeerde aan te raken."

Krankzinnig
Aangezien Weinstein één van de grootste producenten in Hollywood was, had hij er geen problemen mee om op te scheppen. Dit leverde bijwijlen pijnlijke gesprekken op. Delevingne: "Toen ik nog maar net begonnen was met audities voor films, noemde hij de namen van mijn [vrouwelijke] vrienden op. Bekende mensen. En hij vroeg: 'Ben je ooit met deze persoon naar bed geweest?' Ik dacht bij mezelf: 'Dit is krankzinnig.'"

LGBTQ?
Delevingne schaamt zich niet dat ze op vrouwen valt - sinds 2018 is ze zelfs in een relatie met Pretty Little Liars-actrice Ashley Benson. Hoewel ze er vaak genoeg over spreekt, vindt Delevingne het wel irritant dat iedereen een etiket op haar wil plakken. "Ik heb er ook een hekel aan als ik het doe. Tijdens dinertjes hebben mensen zo vaak gevraagd: 'Dus, wat ben je? L, G, B, T, of Q?' Ik antwoord dan: 'Jongens, echt? Hebben we het hier echt over? Ik verander elke dag.'"

NieuwsFilm

meest populair