Poster voor 'Gore Cut' van 'Tammy and the T-Rex' met Denise Richards en Paul Walker

Poster voor 'Gore Cut' van 'Tammy and the T-Rex' met Denise Richards en Paul Walker

Opvallende R-rated versie voor deze dinofilm.

Heb jij ooit de film Tammy and the T-Rex gezien met actrice Denise Richards en wijlen Paul Walker? Waarschijnlijk niet, aangezien de film uit 1994 een bijzonder hoog pulpniveau heeft en niet in de bioscopen verscheen.

De sciencefictionkomedie van regisseur Stewart Raffill (Mac and Me) bevat rollen voor de toen 23 jarige Richards en 21 jarige Walker en draait om de scholiere Tammy (Richards) en een T-Rex die de hersenen krijgt van haar vriendje Michael (Walker). Een maffe wetenschapper wil zijn creatie terug, maar de T-Rex wil dat niet en neemt wraak. Uiteindelijk eindigen de hersenen van Michael in een computer en staart hij naar een strippende Tammy. Hieronder een eerder verschenen trailer:


R-rated 'Gore Cut'!
Al even geleden werd duidelijk dat er werd gewerkt aan een bloederige variant van de oorspronkelijke PG-13 film. Deze is ondertussen op vertoond tijdens Fantastic Fest en later dit jaar verschijnt de rerelease op schijf. Ter promotie is onderstaande poster verschenen, met daarop onder meer de jonge Richards en Walker.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair