Algemeen

Marvel-filmuniversum waarschijnlijk te groot voor derde 'Ant-Man'

Vervolg op Ant-Man and the Wasp mogelijk een serie.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Na Ant-Man uit 2015 en Ant-Man and the Wasp uit 2018 zou je mogelijk een derde film verwachten rond de kleine Avenger van acteur Paul Rudd. Eigenlijk alle eerste solofilms eindigen namelijk in minimaal een trilogie. Voor de Marvel-superheld Ant-Man gaat dit mogelijk niet op.

Volgens Cosmic Book News zou Marvel mogelijk werken aan Ant-Man serie voor op Disney+. Een film zou niet meer passen binnen de grote toekomstplannen voor de filmtak van het Marvel Cinematic Universe. Zeker nu X-Men en Fantastic Four zich op den duur gaan melden.

Nieuwe personages
Een andere reden om geen derde film te maken zou zijn dat studiobaas Kevin Feige zich wil focussen op nieuwe personages als Shang-Chi en Blade. Cosmic Book News voegt hieraan toe dat Marvel graag meer diversiteit toevoegt door bijvoorbeeld deze personages te brengen.

Uiteraard zijn de Ant-Man films niet de succesvolste delen uit de bestaande 23 delige reeks, met opbrengsten van zo'n $520 en $620 miljoen voor respectievelijk Ant-Man en Ant-Man and the Wasp.

19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bluemeister

Avatar

Prima toch, laten we eerlijk zijn....wie wil nou echt eerder een nieuwe Ant-Man film dan een nieuwe X-men of Fantastic4? Niemand toch....

deregtx

Avatar

In andere woorden: De Ant-Man films brachten te weinig op..

Frietgezicht

Avatar

De 1ste was leuk en verfrissend omdat je in deze tijd cgi enz kon toepassen op een superheld die we niet eerder op het grote scherm gezien hadden en waarbij een oude film als honey i schrunk the kids nog het meest in de buurt kwam. Deel 2 was al meer van hetzelfde en ben je bij de aftiteling vergeten.

Prima personage om erbij te houden voor andere films voor zijn skills en wisselwerking (in civil war waren zijn actiescenes ook leuk) maar meer ook niet.

Hij mag wel een keertje in Harold Wilson kruipen

Master Of Films

Avatar

Na een herkijk van Endgame heb ik wat positief te vermelden. Ik vond de rol van Ant-Man veel beter geslaagd dan in zijn eigen films. Sowieso is Rudd een prima acteur, maar die man moet wel iets hebben om te kunnen doen in een film. Bij Endgame hebben ze voor de rol van Ant-Man goed hun best gedaan om er iets moois van te maken. Hij draagt veel meer bij dan ik instantie had gedacht/gezien. Wellicht was ik teveel gefocust op Harold Larson. Maar haar rol is, op een paar vreselijke cringe momenten na, wel ok.

Zoals Frietgezicht het heeft geschreven: Prima personage om erbij te houden voor andere films. Bij Endgame en in mindere mate ook Civil War heeft het geholpen. Zijn eigen films zijn geen hoogstaanders. Dus geen deel 3 en laat hem in een team-up film verschijnen.

Frietgezicht

Avatar

^ Hij lijkt mij qua wisselwerking perfect voor een film met Spidey maar dat gaat niet meer

Guyon2002

Avatar

Eens met Master of Films, Ant-Man is in team-up films veel beter en leuker dan in zijn eigen films

conspiracy

Avatar

Vond beide films leuker dan bijv Black Panther, capt Marvel. Ik zou een vervolg erg leuk vinden.

Decepticon

Avatar

Zou ik jammer vinden, ik vind de Ant-Man films ook leuker dan Black Panther en Captain Marvel, met name de eerste Ant-Man, die vind ik zelfs vele malen beter.

Maar als ze denken dat Shang-Chi en Blade meer gaan opbrengen dan de Ant-Man films, kunnen ze zich ook lelijk in vergissen. Niet iedereen vind Blade leuk en niemand kent Shang-Chi.
Maar Shang-Chi kunnen ze aan Iron Man linken met The Mandarin en de 10 Rings.

Juppie34

Avatar

Naja ik denk ook dat het meer serie materiaal is, voor het personage is de standaard marvel-films is net te lang om interessant te blijven.

Maar voor X-men zou ik misschien juist eerst kiezen voor een serie om daarna een film te maken. Dat je begint met een origins serie waarbij elk karakter zijn moment heeft om de aandacht te krijgen hoe die bij bijvoorbeeld bij Xavier terecht is gekomen. Dan is de laatste aflevering gewoon dat het team bekend is en je kan knallen zonder introductie.

Frietgezicht

Avatar

@ Decepticon, Shang-Chi zal in China enz ook onwijs veel opleveren gok ik.

Rafael11

Avatar

Idd, ik vind Ant-Man ook een leuk personage. Hij is ook een prima personage die je makkelijk kan laten opdagen in een grote team-upfilm.

Moviefreak12

Avatar

Zeker niet de films die meest opleverde maar wat had ik toch gelachen en genoten bij ant man and the wasp

Brent.Marvel

Avatar

Ontzettend jammer, Ant-Man en Ant-Man & The Wasp zijn 2 van mijn favoriete MCU films staan allebei toch zeker wel in de top 10. En het zou gewoon mooi zijn als ze er een hele trilogy van konden maken.

Sunspot

Avatar

Was wel leuk, maar na deel 1 hoefde ik nou niet per se een vervolg te zien, deel 2 was ook leuk, maar weet niet, is goed zo.

Ang3l

Avatar

Spider-man & Ant-Man in "A Bug's Life"!

Ang3l

Avatar

@Decepticon:

Ik vind dat "Niemand kent...." zo'n dooddoener :D
Wie kende er nou The Guardians of the Galaxy bijvoorbeeld?
En Ant-Man zelf... dat was ook geen enorm wijd bekend karakter.

Artificialis

Avatar

Oh, mogelijk wel een serie? Want series zijn schijnbaar de afdankertjes waar we het mee mogen doen? Maar als die nog steeds canon zijn horen ze toch nog steeds bij het Marvel Cinematic Universe? Komt hij dan wel weer in de Avengers-films terug? Op deze manier gaat het echt een rommeltje worden.

starbass

Avatar

Eerste film vond ik een van de leukste van de 23 films, 2e was ook goed. Ik zit dus zeker meer te wachten op deel 3 dan op een fantastic4 film in het MCU. En eerlijk gezegd XMen misschien ook wel.

Opzich hebben ze met een serie wel meer tijd om een goed verhaal neer te zetten. Ben ook groot fan van de Marvel series op Netflix, zolang ze maar een goed verhaal neerzetten vind ik het best.

NieuwsFilm

meest populair