Algemeen

Speciale posters Disney-films: Mulan, Star Wars 9, Frozen 2 en meer!

Aankomende periode verschijnen er leuke Disney-films.

door Bram de Groot om 06:00 in Algemeen
Als het over filmposters gaat dan kunnen ze in Azie soms heel creatieve varianten opleveren. Zo nu ook weer. Ter gelegenheid van het Chinese middenherfstfestival heeft de Chinese afdeling van Disney een aantal vergelijkbare affiches opgeleverd voor vijf bekende aankomende releases!

Hieronder zie je deze affiches onder elkaar en op verschijningsmoment. Klik op de filmtitel voor meer informatie en trailers.

Maleficent: Mistress of Evil
Het is nog even wachten of dit vervolg op Maleficent uit 2014 een succes gaat worden, maar de beelden beloven een waardig tweede deel. Deze is geregisseerd door Joachim Rønning en verschijnt op 16 oktober in de Nederlandse bioscoop!


Frozen II
Walt Disney's tweede Frozen verschijnt ook dit jaar en deze belooft sowieso een van de grootste kaskrakers van het jaar te worden. De animatiefilm van Chris Buck en Jennifer Lee vanaf 27 november in de Nederlandse bioscoop.


Star Wars: The Rise of Skywalker
Deze afrondende film in de Skywalkersage gaat laten zien welke rollen Kylo Ren en Rey nu eigenlijk echt hebben. Het is opnieuw J.J. Abrams die de film regisseert en hopelijk weet hij de reeks een waardige afronding te geven. Vanaf 18 december te zien.


Onward
Deze nieuwste - originele - Pixar-film is één van de twee films van de animatiedochter van Disney in 2020. Onder regie van Dan Scanlon (Monsters University) zien we een nieuw fantasierijk avontuur, en wel vanaf 4 maart 2020.


Mulan
Het zou zomaar één van de grootste films van 2020 kunnen worden: Mulan van regisseur Niki Caro. We duiken een door Disney verrijkte Chinese geschiedenis in, vanaf eind maart 2020.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Parisan

Avatar

Wow, gave posters!

Goku32

Avatar

Milan geen mushu draakje, dus ik sla hem over

DjZiggy

Avatar

Spelen star wars en frozen af in hetzelfde universum? Exact dezelfde maan

NieuwsFilm

meest populair