Eerste recensies 'Rambo: Last Blood': De laatste 'Rambo'-film!

Eerste recensies 'Rambo: Last Blood': De laatste 'Rambo'-film!

Goed of slecht ontvangen laatste Rambo?

Vanaf deze week draait de vijfde Rambo-film Rambo V: Last Blood van How I Spent My Summer Vacation-regisseur Adrian Grunberg in de Nederlandse bioscoopzalen. De eerste recensies staan online!

Last Blood met uiteraard Sylvester Stallone als John Rambo is na 16 getelde recensies middelmatig 'Rotten' op Rotten Tomatoes. De Tomatometer staat op het moment van schrijven op 50%, met een 5.27 / 10 als gemiddelde beoordeling.


Stereotype?!
"In de overgevoelige culturele maatschappij van 2019 valt de verbeelding van moorddadige Mexicaanse misdaadbazen en hun laffe seksslavinnen die een letterlijke een blanke redder tegenkomen niet zo gemakkelijk," aldus Eric Kohn van indieWire die de film verder erg matig omschrijft.

Goedkoop afscheid
"Dirty Harry nam een waardiger afscheid met 'The Dead Pool'. En die film had een achtervolging met een speelgoedauto," volgens Frank Scheck van The Hollywood Reporter. En Witney Seibold van IGN Movies: "Als je voor doordachtheid, tragedie, humor en een politieke verklaring voor de effecten van oorlog bent gekomen - kortom, als je voor iets komt dat in het oorspronkelijke 'First Blood' zat - dan kun je beter een andere zaal binnenlopen."

FilmTotaal recensie
Ook de recensent van FilmTotaal was niet echt te spreken over Last Blood. "De weg naar het eindspel bevat zoveel narratieve hobbels, dat het toch moeilijk blijft er echt met volle teugen van te genieten," aldus onze Thierry.

NieuwsFilm

meest populair