Algemeen

Exclusieve clip 'Jay and Silent Bob Reboot' met parodie op DC-films

Waarbij we Val Kilmer een alternatieve Batman zien spelen.

door Steven van der Vegt om 10:53 in Algemeen
Het olijke duo ontstond ooit als bijpersonages in Clerks, het regiedebuut van Kevin Smith (tevens Silent Bob). In 2001 kregen de personages hun eigen film Jay and Silent Bob Strike Back en na achttien jaar krijgt deze komende maand zijn vervolg Jay and Silent Bob Reboot. En voor degene die niet kan wachten op hun avonturen, is er nu een eerste clip van de nieuwe film.

Regisseur en acteur Kevin Smith is een uitgesproken fan van DC-Comics. Dit laat hij dan ook blijken door zijn favoriete stipboekenstal een hak te zetten in zijn nieuwste film. In het stoner-universum van het duo veranderen Batman en Supergirl namelijk in Bluntman en Chronic. En dat gaat niet zonder twee bijzondere gastverschijningen.

Clip
Voormalig Batman-acteur Val Kilmer is zo te zien als Bluntman, Tommy Chong als Alfred en Melissa Benoist als Chronic.Of deze exclusieve clip een geslaagde parodie op de DC-films is, laten we aan jullie meningen over. Staat iemand te springen om deze nieuwe film in de bioscoop te zien?

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Staat iemand te springen om deze nieuwe film in de bioscoop te zien?
Ja, ik. Fanboy van deze twee mafkezen. Ik volg de View Askewniverse al jaren. Het duo was zelfs te zien in Scream 3 (dus buiten de View Askewniverse).


Het is dat Smith & Mewes een fallout hadden, anders hadden we meer van deze duo gezien. Gelukkig zijn ze weer maatjes en dat ze eindelijk de tijd hadden om deze mafkezen weer tot leven te brengen.

Geweldige insteek dat ze van de sequel een reboot gingen maken Smiley face

NieuwsFilm

meest populair