Brad Pitt zeer positief over verhaal 'World War Z 2'

Brad Pitt zeer positief over verhaal 'World War Z 2'

Maar of de film er komt.

In 2013 kwam de film World War Z van regisseur Marc Forster moeizaam tot stand, maar trok uiteindelijk wel flink wat kijkers na een meer dan redelijk ontvangst. Een tweede deel moest verschijnen, maar deze werd eerder dit jaar gecanceld.

David Fincher (Gone Girl, Se7en) zou World War Z 2 regisseren. Doordat in China films met zombies en geesten werden verboden, trokken investeerders zich echter terug en belandde de film in de ijskast. In gesprek met Collider liet hoofdrolspeler Brad Pitt weten dat hij hoge verwachtingen had bij het vervolg:


"Het verhaal was goed. Het was echt heel erg goed. De dingen die hij voor de film bedacht, hebben we nog niet eerder gezien. Ik weet zeker dat hij het op een andere manier zal uitbrengen."

World War Z: dan een serie?
Als een bioscoopfilm een lastige onderneming zou zijn, dan is het tegenwoordig niet ondenkbaar dat Netflix, Amazon of een andere partij heil ziet in een World War Z-serie. Voorlopig is dit waarschijnlijk vooral wishful thinking voor de fans, aangezien er los van de games maar weinig concreets wordt gemeld over de toekomst van de franchise.

NieuwsFilm

meest populair