Video

Blake Lively is een keiharde killer in eerste trailer 'The Rhythm Section'

Een verfilming van de gelijknamige bestseller van Mark Burnell.

door Zilko Tarici om 10:53 in Video
Het heeft even geduurd, maar Paramount heeft eindelijk de eerste trailer vrijgegeven van The Rhythm Section, een verfilming van de gelijknamige bestseller van Mark Burnell. De film had eigenlijk aan het einde van deze zomer de bioscopen moeten bereiken, maar is nu verplaatst naar januari 2020.

The Rhythm Section gaat over een vrouw die de identiteit van een huurmoordenaar aanneemt om wraak te nemen op degenen die verantwoordelijk zijn voor een vliegtuigongeluk, waarbij haar gezin om het leven kwam. Blake Lively speelt hoofdpersonage Stephanie Patrick, en wordt vergezeld door acteurs als Jude Law, Max Casella, Daniel Mays, Richard Brake, Raza Jaffrey, Tawfeek Barhom en Sterling K. Brown.

Trailer en poster
De eerste trailer van The Rhythm Section kun je hieronder bekijken. Tevens kun je een eerste poster van de film hieronder terugvinden. De regie van de film is in handen van Reed Morano, die eerder verantwoordelijk was voor een aantal van de beste afleveringen van hit-serie The Handmaid's Tale.


1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jaws

Avatar

Waar heb ik dit meer gezien. altijd leuk een wraakfilmpje. gister Ad Astra gezien met een geweldige Pitt. ga zien in Imax echt een toegevoegde waarde.

NieuwsFilm

meest populair