Sylvester Stallone wil 'Tango & Cash 2' maar Kurt Russel twijfelt

Sylvester Stallone wil 'Tango & Cash 2' maar Kurt Russel twijfelt

De acteur (73) heeft duidelijk de smaak te pakken om oude personages nieuw leven in te blazen.

Zo'n 30 jaar geleden bundelden Sylvester Stallone en Kurt Russel hun krachten in de buddy-cop-movie Tango & Cash. De film was belachelijk, ging vaak volledig over the top en betekende het eind van de macho jaren '80 voordat we de (iets) bravere 90's ingingen.

Omdat Stallone inmiddels, dankzij Rocky en Rambo, bedwelmd lijkt te zijn door het idee om praktisch elk memorabel personage dat hij ooit speelde uit de mottenballen te halen, heeft hij het nu dus over een 'resurrectie' van zijn luitenant Ray Tango. Er is echter één cruciaal probleempje... co-star Russel (Cash) lijkt minder enthousiast.

In een interview met FANDANGO praat Stallone over een mogelijk vervolg op de hit uit 1989: "Ik zou het meteen doen. Alleen Kurt zei: Ik weet het niet, Sly. Toen zaten we in onze prime en nu zitten we in onze unprime. Maar ik zal met je praten als ik terugkom van vakantie''.

Waar moet de plot over gaan?
In het origineel was het duo tegenstrijdig, de beste in hun vak en moesten ze gedwongen samenwerken waarbij de één (Cash) een oogje had op de zus (Teri Hatcher) van de ander (Tango). De oplettende lezer heeft al in de gaten dat er momenteel een soortgelijk verhaal in de bioscopen draait, getiteld Hobbs & Shaw. Dus zit het publiek hier op te wachten?



NieuwsFilm

meest populair