Netflix

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Escape Plan 3 (2019)
Regie: John Herzfeld | Cast: Sylvester Stallone, Dave Bautista, 50 Cent, e.a.
In deze actiesequel moet beveiligingsexpert Ray Breslin de dochter van een technologiemagnaat uit Hongkong en zijn eigen vriendin redden uit een ondoordringbare gevangenis. De ontvoering blijkt een afrekening in een losgeldaffaire te zijn. Al snel ontdekt Breslin dat de schuldige de gestoorde zoon van één van zijn voormalige vijanden is. Escape Plan 3 weet het niveau van het eerste deel bij lange na niet te behalen, maar biedt wel prima vermaak voor op een luie zaterdagavond.

Call Me by Your Name (2017)
Regie: Luca Guadagnino | Cast: Armie Hammer, Timothée Chalamet, Esther Garrel, e.a.
In deze Oscarwinnende liefdesfilm brengt tiener Elio de zomervakantie door in het vakantiehuis van zijn familie in Italië. Daar bouwt hij een bijzondere band op met de oudere Oliver, de onderzoeksassistent van zijn vader. De twee raken smoorverliefd op elkaar en beleven samen een onvergetelijke zomer vol romantiek. Deze boekverfilming is geregisseerd door topregisseur Luca Guadagnino en heeft een geweldige cast.

Peter Rabbit (2018)
Regie: Will Gluck | Cast: James Corden, Domhnall Gleeson, Rose Byrne, e.a.
Peter het konijn en zijn buurman zijn grote rivalen. In diens moestuin staan namelijk allerlei heerlijke groentes waar Peter trek in heeft. Peter Rabbit is een verfilming van de klassieke verhalen van Beatrix Potter, maar gaat voor een andere insteek. De strijd tussen de twee escaleert alsmaar verder en is dankzij de vele slapstickmomentjes geinig om te zien. Zeker voor de jonge kijkers is Peter Rabbit een aanrader.

Trainwreck (2015)
Regie: Judd Apatow | Cast: Amy Schumer, Bill Hader, Brie Larson, e.a.
De getroebleerde journaliste Amy is een echte mannenverslindster, maar stelt strenge eisen aan haar bedpartners. Deze carrièrevrouw gelooft niet monogamie en heeft bindingsangst, maar dat verandert wanneer ze voor haar werk een profiel moet schrijven over de knappe sportarts Aaron. Amy begint hem steeds leuker te vinden. Wellicht is monogamie toch niet zo erg. Trainwreck is een leuke komedie, die zeker voor de fans van Amy Schumer niet te missen is.

Proud Mary (2018)
Regie: Babak Najafi | Cast: Taraji P. Henson, Billy Brown, Neal McDonough, e.a.
Mary is een huurmoordenares die werkt voor een beruchte maffiafamilie. Wanneer een opdracht faliekant misgaat, moet ze zich ontfermen over een weesjongen. Hierdoor ontketent ze echter wel een heuse maffiaoorlog en komt ze al gauw van alle kanten onder vuur te liggen. Uitgerust met het nodige geschut vecht ze terug. Proud Mary is een explosieve actiethriller met een stoere hoofdrol voor Taraji P. Henson.


En verder onder meer...

Avontuur
A Dog's Way Home (2019)

Documentaire
Los Tigres del Norte at Folsom Prison (2019)

Historie
Paul, Apostle of Christ (2018)

Thriller
The Poison Rose (2019)

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Als ik Dave Bautista mag gaan geloven, speelt hij alleen in goeie films. Smiley face En laat het zo wezen dat Escape Plan 3 het geschopt heeft in de top 5 van deze week. Smiley face

Trainwreck is een leuke komedie, die zeker voor de fans van Amy Schumer niet te missen is.
Niet alleen voor Schumi. Maar ook voor Brie (lees: een betere acteerplek voor haar).

Frietgezicht

Avatar

De vriendin van Jeffrey heeft het laatst uitgemaakt omdat hij zaterdagavond altijd met topfilms aan kwam zetten om gezellig samen te kijken.

Menshi

Avatar

En dan gewoon een echte topfilm niet in het rijtje zetten.. ;) Foei!

Avengement met Scott Adkins Smiley face

chefry1983

Avatar

Escape plan 3 dan maar kijken. Deel 1 was vermakelijk. Deel 2 was op zijn zachtst gezegd niet zo best

Stephan123

Avatar

Krijgt Filmtotaal geld ofzo dat het Escape Plan 3 een "top" film noemt ? Heeft overal erg slechte ratings/waarderingen.

33% op Rotten Tomatoes
4.4 op Imdb
4.6/10 op Filmtotaal zelf ....

BdeB

Avatar

Escape Plan 3 was een draak van een film..

Mav Damian

Avatar

Call me by your name is een topper Smiley face

NieuwsFilm

meest populair