Jodie Comer (Killing Eve) naast Matt Damon in Ridley Scotts 'The Last Duel'

Jodie Comer (Killing Eve) naast Matt Damon in Ridley Scotts 'The Last Duel'

De jonge actrice won afgelopen zondag nog een Emmy voor Beste Actrice in een dramaserie.

Na afgelopen zondag een Emmy voor Beste Actrice in een Dramaserie te hebben gewonnen, weet Variety nu te melden dat Jodie Comer (Killing Eve) de vrouwelijke hoofdrol zal spelen in Ridley Scotts nieuwe film The Last Duel. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Eric Jager.

In The Last Duel volgen we twee beste vrienden, die gespeeld zullen worden door Matt Damon en Ben Affleck. Een van hen komt terug van een oorlog en ontdekt dat de ander zijn vrouw heeft verkracht. Niemand wil de vrouw echter geloven, waarna de soldaat aandringt bij de koning van Frankrijk om een gevecht tot de dood met de ander te organiseren. Als de verdachte wint, wordt hij onschuldig verklaard. Comer zal de vrouw in kwestie spelen in de film.

The Last Duel nog niet 100% zeker
Ondanks dat er zo veel talent is betrokken bij The Last Duel, moet er officieel nog het groene licht worden gegeven voor de productie. Deze film is namelijk het nieuwste 'slachtoffer' van de overname van Fox door Disney. Aangezien dit nieuws over Comer naar buiten is gebracht, kunnen we ongetwijfeld snel een aankondiging verwachten.

NieuwsFilm

meest populair