Jeffrey Dean Morgan wil nog steeds Batman spelen

Maar dan wel in The Flashpoint!

Jeffrey Dean Morgan, voornamelijk bekend van de serie The Walking Dead, heeft al eens een superheld gespeeld. Zo was hij te zien in Watchmen als de grove en gewelddadige The Comedian. Het is al langere tijd bekend dat de acteur maar wat graag weer een superheld zou willen spelen en wel een van 's werelds bekendste: Batman.

Robert Pattinson mag dan wel de nieuwe, jonge Batman spelen in de film van Matt Reeves, toch zou Morgan maar wat graag 'The Dark Knight' spelen in de verfilming van de bekende strip Flashpoint. In dit verhaal keert Barry/The Flash terug naar het verleden om zijn moeder te redden, maar hierdoor verandert alles. Zo wordt Thomas Wayne en niet Bruce Wayne de nieuwe Batman. Morgan was natuurlijk al eerder te zien als Thomas Wayne, in Batman v Superman: Dawn of Justice. Nu laat de acteur opnieuw duidelijk blijken dat hij het nog steeds ziet zitten.

Zonder twijfel
Zo zei de acteur tijdens een recent interview: ''Ik weet niet of het er ooit nog van komt, maar als ze me zouden vragen voor deze rol zeg ik gelijk ja. Het Flashpoint-verhaal is een van mijn favoriete. Ik zou het geweldig vinden om eraan mee te werken. Maar, je weet wel, DC is DC en niks is daar echt zeker... Het lijkt erop dat hun plannen constant veranderen. Ik hoop dat het allemaal wat duidelijker wordt en DC weer op het rechte pad komt. En als ze dan deze film zouden maken, man, ik zou me vereerd voelen als ik Batman zou mogen spelen! Ik wil die meer dan elke andere rol!''

NieuwsFilm

meest populair