Brute foto mysterieuze Knights of Ren in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Brute foto mysterieuze Knights of Ren in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

De strijders van de Dark Side.

Gisteren zagen we al een paar mooie foto's van Daisy Ridley's Rey en Adam Drivers Kylo Ren en nu hebben we een pakkende foto van de mysterieuze Knights of Ren!

De foto komt via Empire en toont een close-up van de leden van de Knights of Ren, een mysterieuze groep met krachtige strijders die de duistere kant van de Force volgen. Ze waren vooral actief in een periode waarin de Siths uitgestorven waren en de Jedi Order was vernietigd. Kylo Ren was tijdelijk de 'Master of the Knights of Ren' en in Star Wars: The Force Awakens (2015) werd al flink naar hun bestaan gehint.

Terugkeer in Star Wars: The Rise of Skywalker!
Na hun afwezigheid in The Last Jedi gaat regisseur J.J. Abrams de personage wel gebruiken in Star Wars: The Rise of Skywalker. Eerder omschreef Abrams de personages als "gemaskerde krijgers met gespecialiseerde wapens die een element van chaos toevoegen aan de oorlog tussen de Resistance en de First Order."

Bekijk de afbeelding
Vanaf 18 december hoe dit uitpakt en welke impact de Knights of Ren hebben op de afronding van de Skywalker Saga! Hieronder nog even de eerdere covers gecombineerd!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair