Weer een oude bekende terug voor 'Halloween Kills'

Weer een oude bekende terug voor 'Halloween Kills'

Het plan is om het de Halloween-franchise in de komende twee jaar met twee films ten einde te brengen.

De casting van Halloween Kills, de sequel op de succesvolle horror-reboot Halloween uit 2018, is nog steeds volop in gang. Vandaag is onthuld dat er wederom een bekend gezicht uit de franchise zal terugkeren. De actrice in kwestie is Nancy Stephens, die we eerder zagen als verpleegster Marion Chambers in de oorspronkelijke Halloween (1978) en sequel Halloween II (1981).

Onlangs werd nog bekend dat Anthony Michael Hall de rol van Tommy Doyle te zien zal zijn in Halloween Kills. In de film uit 1978 was Doyle een van de kinderen die Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) als oppas was. De volwassen versie van Doyle werd eerder gespeeld door Paul Rudd in The Curse of Michael Myers, het zesde deel in de oorspronkelijke verhaallijn. Het nieuwe universum omzeilt echter alle sequels op het origineel.

Een bekend gezicht binnen de franchise
Marion Chambers zagen we voor het eerste in de oorspronkelijke film, toen zij en Dr. Loomis Smith's Grove bezochten om de doorgedraaide Michael Myers te bezoeken. Chambers kwam tijdens dit bezoek bijna om het leven. Daarna was ze, zoals eerder gezegd, te zien in Halloween II en ook in Halloween H20: 20 Years Later, waarin werd onthuld dat zij Dr. Loomis tot zijn dood heeft verzorgd.

Halloween Kills bereikt in oktober 2020 de bioscopen. In oktober 2021 volgt vervolgens Halloween Ends, die naar verluidt een einde aan de franchise zal breien.

NieuwsFilm

meest populair