Eerste foto's van Guy Ritchie's nieuwe misdaadfilm 'The Gentlemen'

Eerste foto's van Guy Ritchie's nieuwe misdaadfilm 'The Gentlemen'

De regisseur keert terug naar zijn bekende hoogtijdagen van 'Lock, Stock' en 'Snatch'.

Nog amper bekomen van het box-office succes van Aladdin, legt regisseur Guy Ritchie momenteel de hand aan The Gentlemen, een misdaadfilm in de geest van klassiekers uit het beginstadium van zijn carrière. Bekijk hieronder exclusieve kiekjes vanaf de set:

De sterrencast bestaat uit Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell en Hugh Grant. De plot volgt de Amerikaanse expat Mickey Pearson die een zeer winstgevend marihuanarijk in Londen bouwde. Wanneer bekend wordt dat hij voor altijd geld uit zijn bedrijf wil blijven halen, trekt dit diverse bendes aan en veroorzaakt het plots omkoping en chantage in een poging zijn domein onder hem vandaan te stelen.

Weer op het oude nest
Tegenover EW vertelt Ritchie: "Ik wilde subculturen van beide kanten van de Atlantische Oceaan samenbrengen. Een Amerikaan komt naar Engeland om slim te zijn en een baan te vinden op de conventionele manier, maar realiseert zich vervolgens door zijn connecties in Oxford en intelligentie dat er meer geld te verdienen is in het marihuanaspel. Zo profiteert hij van de ondernemende geest van de Nieuwe Wereld met de comfortabele en opwindende positie van de Britse aristocratie. Die aspecten wilde ik graag eens combineren".

The Gentlemen verschijnt bij ons in de bioscoopzalen op 30 januari 2020.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair