De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

A Nightmare on Elm Street (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Samuel Bayer | Cast: Jackie Earle Haley, Rooney Mara, Kyle Gallner, e.a.
Oktober is de maand van Halloween! Netflix laat het griezelen beginnen met A Nightmare on Elm Street. Conciërge Freddy Krueger wordt door een groep ouders levend verbrand nadat hun kinderen hem beschuldigen van misbruik. In hun nachtmerries keert Freddy, met een verbrand gezicht en vlijmscherpe klauwen, terug om wraak te nemen. A Nightmare on Elm Street is een vermakelijke horrorfilm, maar niet zo goed als de originele prent van Wes Craven.

Barry Lyndon (1975)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stanley Kubrick | Cast: Ryan O'Neal, Marisa Berenson, Patriick Magee, e.a.
Deze klassieker van topregisseur Stanley Kubrick gaat over een jonge Ier, die steeds hoger op de sociale ladder komt via militaire dienst, spionage en een huwelijk met een rijke gravin. Natuurlijk betaalt de brutale jongeman uiteindelijk de prijs voor zijn list en bedrog. Barry Lyndon is een visueel overdonderende film en voor cinemaliefhebbers een absolute aanrader.

Rudy (1993)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Anspaugh | Cast: Sean Astin, Jon Favreau, Ned Beatty, e.a.
Rudy, een jongeman uit een mijnwerkersstadje, droomt van een carrière als footballspeler. Helaas heeft hij niet veel mee: zijn cijfers zijn te laag en hij heeft niet de juiste bouw. Toch laat hij zich niet ontmoedigen. Met de nodige koppigheid en motivatie gaat hij gaat als assistent van de terreinmeester van zijn favoriete club werken en meldt hij zich bij het oefenteam. Rudy is een prachtig sportdrama met een toprol voor Sean Astin. Overigens is de film gebaseerd op het persoonlijke verhaal van Daniel E. Ruttiger (bijgenaamd 'Rudy').

Rumor Has It (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rob Reiner | Cast: Jennifer Aniston, Kevin Costner, Mark Ruffalo, e.a.
Sarah, een geslaagde rol van Jennifer Aniston, weet het even allemaal niet meer. Ze voelt zich binnen haar familie een buitenbeentje en is ook niet zeker over haar aanstaande huwelijk met vriendlief Jeff. Dan moet ze ook nog eens een paar dagen met haar familie doorbrengen vanwege de bruiloft van haar zusje. In haar ouderlijk huis ontdekt ze een goed behouden familiegeheim dat haar leven compleet verandert. Rumor Has It is een prima komedie met een leuk verhaal.

Random Hearts (1999)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sydney Pollack | Cast: Harrison Ford, Kristen Scott Thomas, Charles S. Dutton, e.a.
Nadat hun echtgenoten om het leven komen bij een vliegtuigcrash, vinden Dutch en Kay elkaars sleutels tussen de bezittingen van hun partner. De twee realiseren al snel dat hun echtgenoten een affaire hadden met elkaar. Dutch gaat op onderzoek uit om de waarheid te achterhalen en om uit te vinden wat ze precies allemaal uitspookten. Random Hearts is een prima, maar niet bijzondere film met een interessant concept en een bekende cast.


En verder onder meer...

Actie
Blue Thunder (1983)

Animatie
Heavy Metal (1981)

Tienerfilm
First Kiss (2018)

NieuwsFilm

meest populair