Rumor Has It... (2005)

Based on a true rumor.

4,9 details

  • 96 Min
  • Komedie
  • Romantiek
  • Verenigde Staten
  • Australië
96 Min Verenigde Staten

Een vrouw komt tot de ontdekking dat haar familie model stond voor het boek en de film The Graduate. Op zich al schokkend genoeg, maar dan blijkt dat zij het nageslacht is uit deze goed gedocumenteerde gebeurtenis.

Regie
Rob Reiner
Cast
Jennifer Aniston, Kevin Costner, Mark Ruffalo, Shirley MacLaine, Richard Jenkins, Mena Suvari, Mike Vogel, Christopher McDonald, Jennifer Bini Taylor, Steve Sandvoss, Trevor Stock, Marcia Ann Burrs, Lynn Wanlass, Lisa Vachon, Rob Lanza.
Budget
$ 70.000.000
Opbrengst
$ 88.933.562
Release
25.12.2005

Filmtotaal Recensie

Regie: Rob Reiner | Cast: Jennifer Aniston (Sarah Huttinger), Kevin Costner (Beau Burroughs), Shirley MacLaine (Katharine Richelieu), Mark Ruffalo (Jeff Daly), e.a. | Speelduur: 97 minuten

Sarah heeft zich altijd al afgevraagd waarom zij zoveel verschilt van de rest van haar familie en waarom zij altijd een buitenbeentje is geweest. Waarom is bijvoorbeeld haar familie verzot op tennis en vindt zij er geen bal aan? Ook heeft ze haar twijfels over haar prille verloving met Jeff. Is hij wel de ware, vraagt ze zich af en: is ze eigenlijk wel klaar voor het huwelijk? Inderdaad, Sarah is een beetje een tobber. Als ze noodgedwongen een paar dagen met haar familie moet optrekken vanwege de aanstaande bruiloft van haar zusje, ontdekt ze een opmerkelijk familiegeheim. Het blijkt namelijk dat haar moeder destijds vlak voor haar trouwdag plotseling verdween om drie dagen later, net op tijd voor de plechtigheid, weer op te komen dagen. Het gerucht ging dat ze die drie dagen ergens samen met ene Beau Burroughs had doorgebracht. Sarah slaat aan het rekenen en vermoedt dat haar vader wel eens niet haar echte vader zou kunnen zijn. Op zoek naar meer informatie stuit ze op de naam van een studiegenoot van Burroughs, ene Charles Webb (precies, die). Het plaatje is compleet: Benjamin Braddock is Beau Burroughs en de Robinsons… dat is haar familie! Sarah is nu vastbesloten om de mysterieuze Burroughs te vinden, want ze heeft hem een paar prangende vragen te stellen, waaronder: ”Bent ú mijn vader?”

videotrailers & clips

alle artikelen (2)

Rumor Has It... Nieuwsberichten

Laatste reacties

Tarkus

"...Goede vertolkingen, maar het verhaal is me een beetje té melig.... Leuk voor één keer........"

ASHWIN102

"...Laat me raden, Kevin heet "Rumor" in de film? :D..."

Rumor Has It...

acties