Bill Skarsgård (It Chapter Two) naast Tom Holland in nieuwe film van de Russo Brothers (Avengers: Endgame)

Bill Skarsgård (It Chapter Two) naast Tom Holland in nieuwe film van de Russo Brothers (Avengers: Endgame)

Ook Jack Reynor (Transformers: Age of Extinction, Midsommar) krijgt een plekje in de cast van 'Cherry'.

Hoewel we Bill Skarsgård natuurlijk vooral kennen als Pennywise uit It (2017) en It Chapter Two (nu in de bios), kan de Zweedse acteur natuurlijk veel meer spelen dan die huiveringwekkende clown. We gaan het volgend jaar zien, want Joe en Anthony Russo (Avengers: Endgame) hebben hem gecast in hun volgende film Cherry.

Het nieuwe drama had al een hoofdrolspeler, namelijk Spider-Man-ster Tom Holland. Hij krijgt nu dus gezelschap van Skarsgård, maar ook van Jack Reynor (Transformers: Age of Extinction, Midsommar) en rijzende ster Ciara Bravo.

Waargebeurd
In het waargebeurde Cherry, geschreven door en gebaseerd op het leven van Nico Walker, speelt Holland een voormalig hospik die terugkeert uit Irak met een extreme, maar niet vastgestelde posttraumatische stressstoornis. Hij raakt verslaafd aan pijnstillers en begint op een gegeven moment banken te beroven. Walker werd in 2011 opgepakt en veroordeeld, en zal in 2020 weer vrijgelaten worden.

Het scenario is afkomstig van Jessica Goldberg en Angela Otstot. De rest van de cast bestaat op dit moment uit Forrest Goodluck, Jeffrey Wahlberg, Michael Gandolfini en Kyle Harvey.

NieuwsFilm

meest populair