Creepy eerste trailer Netflix-horror 'Eli' van de man achter 'Sinister 2'

Met een rol voor Sadie Sink, bekend als Max uit 'Stranger Things'

Netflix heeft de eerste trailer online gezet van Eli, een nieuwe horrorfilm van regisseur Ciarán Foy, bekend van griezelfilms als Citadel (2012) en Sinister 2 (2015). Het gaat over een jongen met een auto-immuunziekte, die erachter komt dat het huis waarin hij woont lang niet zo veilig is als hij dacht. Dit ziet er freaky uit, toch?


Charlie Shotwell (Captain Fantastic, All the Money in the World) speelt de elfjarige Eli, die samen met zijn familie in een schoon huis gaat wonen om daar behandeld te worden aan zijn auto-immuunziekte. Hoewel de woning een veilige ruimte zou moeten zijn, begint Eli zich echter steeds slechter te voelen.

Bezeten
Eli ziet bovendien allemaal enge en onverklaarbare dingen gebeuren in het huis. Hij vertrouwt de dokter die het huis runt voor geen cent en is ervan overtuigd dat het pand bezeten is, maar wat Eli ook probeert, het lukt hem maar niet om te ontsnappen.

De rest van de cast bestaat uit Kelly Reilly, Max Martini, Lili Taylor, Deneen Tyler, Katia Gomez en Stranger Things-ster Sadie Sink. Eli, met een scenario van David Chirchirillo, Ian Goldberg en Richard Naing, is vanaf 18 oktober te zien op Netflix.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair