Sylvester Stallone & Richard Gere gingen bijna op de vuist vanwege prinses Diana

Althans, als we de nieuwste autobiografie van zanger Sir Elton John moeten geloven.

Sir Elton John weet wel hoe je een feestje moet geven. In zijn nieuwste autobiografie, simpel getiteld Me, beschrijft de 72-jarige Engelsman dat hij in de jaren 90 een diner had georganiseerd dat bijna eindigde met een knokpartij. De zanger was destijds bezig met het schrijven van liedjes voor The Lion King. Hij had acteurs op bezoek zoals Sylvester Stallone en Richard Gere. Naar verluidt hadden ze, niet geheel verrassend, een oogje op een andere gast: prinses Diana.

Op dat moment waren de acteurs alleenstaand en was Diana ook niet meer in een relatie met prins Charles. Als we John's woorden geloven was Stallone dé persoon die behoorlijk snel ruzie zocht. Hij had Gere en Diana gezien, ze voerden gezellig een gesprek bij het warme haardvuur, en werd meteen jaloers. Voor het avondeten wilde Stallone een hartig woordje met Gere wisselen. Ze gingen naar buiten, legt John uit. "Blijkbaar om hun geschillen over Diana op te lossen met een knokpartij."

Bekijk de afbeeldingPrins
Gere stopte naar verluidt niet met het versieren van Diana. Dat maakte Rambo bozer dan boos. De zanger: "Hij draaide door, en terwijl ik en [partner David Furnish] hem naar de deur begeleidden, zei hij: 'Ik zou nooit zijn gekomen. Als ik wist dat de prins op het witte, verdomde paard er was zou ik nooit zijn gekomen.' Daar voegde hij aan toe: 'Als ik haar wilde hebben, dan zou ze van mij zijn!'"

Onverstoord
Subtiel ging het allemaal niet: Diana was van alles op de hoogte. Maar, zoals John het beschrijft, was ze "volledig onverstoord. Misschien had ze niet door wat er aan de hand was. Of misschien gebeurde zulk soort dingen continue en was ze eraan gewend geraakt."

NieuwsFilm

meest populair