Nieuwe details over Knights of Ren in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Nieuwe details over Knights of Ren in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

We horen weer iets nieuws over de gevreesde schurken.

We hebben de Knights of Ren natuurlijk pas één keer gezien, in Star Wars: The Force Awakens. En dat was in een flashback. In The Rise of Skywalker krijgen ze dan eindelijk een grotere rol. Maar echt veel weten we nog altijd niet over de personages. Zo weten we helemaal niet tot welke soort de volgelingen van Kylo Ren behoren.

Een nieuwe referentiegids gaat enigszins in op de personages. In Ultimate Star Wars New Edition lezen we het volgende over de Knights of Ren:

De Knights of Ren zijn de dodelijkste en meest mysterieuze dienaars van Kylo Ren. Hun lichamen worden beschermd door roestige, stukgeslagen harnassen en hun gezichten gaan permanent verscholen achter angstaanjagende maskers. Daarmee lijken ze ergens op de Supreme Leader zelf. Zelfs hun soort blijft een mysterie. Wat voor iedereen die hen in actie ziet wel meteen duidelijk wordt, is dat hun vechtskills en dodelijkheid ongeëvenaard is. Elke Knight is bewapend met dodelijk effectieve en unieke wapens, die passen bij hun specialisme.

Wat we verder weten van de Knights of Ren, is verder nog beperkt. Het zijn in elk geval geen Sith. Ook zijn ze niet verbonden aan Darth Vader, zoals hun grote leider dat natuurlijk wel is. En de Knights dienen de First Order ook niet direct. Onduidelijk is of ze de Force kunnen gebruiken.

Hoe dan ook weten we wel dat ze een rol hebben in de laatste Skywalker-film. En die draait in december in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair