Algemeen

'John Wick' spin-off 'Ballerina' vindt regisseur

Waar zou deze over gaan?

door Bram de Groot om 15:59 in Algemeen
De drie films rond Keanu Reeves' wraakzuchtige John Wick wisten niet alleen de wereldwijde bioscoopzalen vol te krijgen, ook werden de visueel sterke actiethrillers zeer netjes ontvangen door critici en publiek. Nu is het tijd voor een spin-off!

Via Deadline wordt duidelijk dan Lionsgate Underworld en Total Recall-regisseur Len Wiseman heeft aangetrokken om de spin-off Ballerina te regisseren. Deze zal zich focussen om een vrouwelijke hoofdrolspeler.

Jonge vrouwelijke huurmoordenaar
Ballerina richt zich op een jonge vrouwelijke huurmoordenaar die wraak wilt nemen op de mensen die haar familie vermoordden. Het script is reeds afgerond door John Wick: Chapter 3 - Parabellum-schrijver Shay Hatten.

Overigens zagen we in Chapter 3 al een opvallende balletdanser - gespeeld door balletdanseres Unity Phelan - en zij (waarschijnlijk enkel het personage) zou zomaar de titelinvulling kunnen hebben. Lionsgate heeft nog geen verschijningsdatum afgegeven voor de spin-off. Chad Stahelski's John Wick: Chapter 4 staat al in de boeken voor 21 mei 2021.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Laat maar komen, Wiseman is een goede keuze voor een film als deze, als ze maar gebruik (kunnen) maken van hetzelfde stuntteam als de John Wick films.
En als we dan een film krijgen als John Wick, Atomic Blonde en recentelijk Anna, ben ik tevree.

Sunspot

Avatar

Wil dan wel interactie zien met John Wick natuurlijk.

Hoop da tze een vet karakter van haar maken, gewoon haarzelf zijnd

NieuwsFilm

meest populair