Video

Trailer 'The Turning': ouderwets griezelen in een landhuis

Met Finn Wolfhard en Mackenzie Davis bekend uit respectievelijk 'It' en 'Strangers Things'.

door Bram de Groot om 15:22 in Video
Griezelfilms in oude huizen en met kinderen lijken het altijd goed te doen. Ook onderstaande trailer voor The Turning maakt er weer gebruik van. Ook zien we de ondertussen veelgebruikte onverklaarbare handen weer opduiken. Niet origineel, ook zeker niet door zwaar verouderde trailergeluiden. Maar misschien wel leuk voor een avondje griezelen in de bioscoopzaal.

De belangrijkste rollen in de film zijn voor Mackenzie Davis (Terminator: Dark Fate, The Martian), Finn Wolfhard (It, Netflix' Stranger Things), Brooklynn Prince (The Florida Project) en Joely Richardson (Red Sparrow, The Girl with the Dragon Tattoo).


In de horrorfilm van DreamWorks Pictures en regisseur Floria Sigismondi (The Runaways, 2010) gaan we naar een mysterieus landhuis in Maine, waar het kindermeisje Kate zich moet ontfermen over twee wezen, Flora en Miles. Uiteraard houden het huis en de kinderen duistere geheimen voor haar schuil die zich vervolgens snel zullen openbaren.

The Turning zie je vanaf 31 januari in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder het bijhorende affiche.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sander_1107

Avatar

Ik hoop dat ik dit mag zeggen, maar ik heb liever neutrale artikelen dan artikelen zoals deze waar de mening van de schrijver in zit.
Bewaar je mening voor de recensies of reacties ;)

Toky

Avatar

@Sander_1107: +1

Dit plus: deze film is een verfilming van The turn of the screw. Voor horrofans een begrip. Eerder verfilmd als The Innocents in 1961. Ook het nieuw seizoen van The haunting of Hill house zal hierop gebaseerd zijn. Het lijkt, met oog op succes van eerste seizoen, dat spookhuisfilms juist weer hip zijn.

NieuwsFilm

meest populair