Robert Downey Jr. in eerste trailer 'Dolittle'!

Robert Downey Jr. in eerste trailer 'Dolittle'!

Veel grote namen spreken dierenstemmen in.

Universal Pictures stuurt begin volgend jaar de komedie Dolittle de bioscoopzalen in. Na de poster van eerder vandaag zie je hieronder de eerste trailer waarin Robert Downey Jr. het titelpersonage Dr. John Dolittle speelt, bekend uit de boeken van schrijver Hugh Lofting.

Naast Dolittle zijn er uiteraard heel veel dieren te zien. Belangrijke menselijke figuren worden naast Downey Jr. gespeeld door onder meer Antonio Banderas, Michael Sheen en de onbekendere Harry Collett. Hieronder de eerste beelden uit Dolittle!


Sterrencast voor dieren in de film
De stemmencast is indrukwekkend met John Cena als de ijsbeer Yoshi, Marion Cotillard als de vos Tutu, Carmen Ejogo als de leeuw Regine, Ralph Fiennes als de tijger Barry, Selena Gomez als de giraffe Betsy, Tom Holland als de hond Jip, Rami Malek als de gorilla Chee-Chee, Kumail Nanjiani als de struisvogel Plimpton, Craig Robinson als de muis Fleming, Octavia Spencer als de eend Dab-Dab, Emma Thompson als de papegaai Polynesia en Frances de la Tour als Ginko-Who-Soars.

De productie verliep niet helemaal naar wens, aangezien niet de oorspronkelijke regisseur Stephen Gaghan (Syriana) intensievere reshoots leidde, maar Jonathan Liebesman (Teenage Mutant Ninja Turtles) en Chris McKay (The Lego Batman Movie).

Ook Nederlands gesproken!
Op 16 januari verschijnt Dolittle in de Nederlandse bioscoopzalen! Hieronder de Nederlands gesproken trailer.



NieuwsFilm

meest populair