Celebrity

Ex-vrouw Jeremy Renner (Hawkeye) beweert dat de acteur zichzelf wilde neerschieten

Maar niet alleen zichzelf. Ook haar...

door FilmTotaal om 08:26 in Celebrity
Het 'Huisje, Boompje, Beestje'-verhaal van Jeremy Renner is al een paar jaar voorbij, maar de ellende van zijn eerste huwelijk nog niet. De Avengers: Endgame-acteur trad anno 2014 in het huwelijksbootje met Sonni Pacheo. Het jaar daarvoor kregen ze dochter Ava, maar een gelukkig familieleven zat er niet in. De twee kregen dikwijls ruzie en besloten in hetzelfde jaar van hun trouwerij nog uit elkaar te gaan. Sindsdien vechten ze meedogenloos over de voogdijschap van hun kind. En dit gaat wellicht een tikkeltje te ver.

Beide ouders willen de volledige voogdij hebben. En dat doen ze middels gruwelijke beschuldigingen. Eerder onthulde Pacheo al dat Renner gevaarlijke wapens in huis heeft. Iets dat ze niet wilde omwille van hun kind. In nieuwe ingediende papieren meldt ze dat Renner sinds vorig jaar november hevig aan de cocaïne en drank zit, dikwijls praat over het doden van Pacheo en gewoonweg van haar af wil zijn.

Pistool
De meest opvallende vondst in Pacheo's papieren onthult een frappant verhaal over Renner die in de slaapkamer van zijn dochter met een vuurwapen rondliep, deze in zijn mond stak en zichzelf dreigde neer te schieten. In plaats daarvan zou hij een gat in het plafond hebben geschoten.

Verder beweert Pacheo dat haar oud-geliefde ook een verleden heeft met verbaal geweld en emotioneel misbruik. Tegen een oppas zou hij eens hebben gezegd over het doden van zichzelf en Pacheo: "Het is beter als Ava geen ouders heeft, dan dat ze [Pacheo] als moeder heeft."

Cashen
Dit zou geen goede ruzie zijn geweest als Renner zelf ook niet met modder ging gooien. Uiteraard heeft hij dat nu ook gedaan. Via eigen papieren vertelt de met een boog schietende Avenger dat al het bovenstaande onzin is, hij niet nuchter kan zijn dan hij is en Pacheo simpelweg met onzin naar voren komt omdat ze boos is op hun huwelijk. Volgens Renner kon ze er geen geld uit halen, wat kennelijk haar bedoeling was.

Daarnaast bericht de acteur dat hij dikwijls testen ondergaat om zijn nuchterheid aan te tonen. Het zou juist z'n ex-vrouw zijn die kierewiet is. Renner hoopt dat de rechter, die hun zaak behandelt, inziet dat hij geen kwade bedoelingen heeft. Een vertegenwoordiger vulde dan ook aan op alle roddels: "Het welzijn van zijn dochter Ava is altijd zijn belangrijkste aandachtspunt geweest. Dit is een kwestie die de rechtbank moet oplossen. Het is belangrijk om te weten dat het drama in Sonni's declaratie eenzijdig is, bedacht met een specifiek doel."

NieuwsFilm

meest populair