Algemeen

Speelduur 'Star Wars: The Rise of Skywalker' lijkt bekend

Nog geen trailer, wel een speelduur.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Met 135 en 152 minuten duurden respectievelijk Star Wars: The Force Awakens uit 2015 en Star Wars: The Last Jedi uit 2017 al meer dan twee uur. In Star Wars: The Rise of Skywalker moet de complete negendelige Skywalkersage afgerond worden. Wordt het een film van ongeveer drie uur?

Nee, dit gaat waarschijnlijk niet gebeuren. Volgens een nieuw bericht zou de negende film in de Star Wars-hoofdreeks zo'n 155 minuten gaan duren. En dit betekent dat je minimaal 2,5 uur in de bioscoop zit om te zien hoe onder meer Adam Drivers Kylo Ren en Daisy Ridley's Rey het tegen elkaar opnemen in de eeuwige strijd tussen de dark- en lightside van de force.

Waar blijft de trailer?
Na de teaser trailer en de D23 trailer zou afgelopen maandag de nieuwe trailer verschijnen. Deze werd echter niet gelanceerd en nu lijkt het erop dat de trailer aankomende maandag verschijnt. Maar ook dat lijkt niet helemaal zeker.

Duidelijk is in ieder geval wel dat we voor 18 december, wanneer de tweede Star Wars-film van J.J. Abrams verschijnt in de Nederlandse bioscoopzalen, meer nieuwe beelden krijgen uit de film van Walt Disney en Lucasfilm.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

23VDV23

Avatar

Volgens mij is hij daarmee alsnog de langste film uit de franchise? Al met al in ieder geval nog steeds ruim voldoende tijd om om de nodige zaken in te lossen. Heb er zin in!

Xenolicker

Avatar

2 Uur en 10 minuten, langer hoeft wat mij betreft een film niet te duren. Het is op zich ook een kunst om in die tijd gewoon alles te zeggen wat je wil zeggen als filmmaker. In een doosje van 10 eieren moet je er ook geen 11 instoppen want dan krijg je problemen. Zelf heb ik ergens gelezen dat de in dit artikel vermelde speelduur nog maar een voorlopige indicatie is omdat ze nog volop met de film bezig zijn.Ze kunnen dus altijd Joss Whedon de boel nog wat laten inkorten, die schijnt daar goed in te zijn.

PRIME

Avatar

^
Hahaha.

@ducoz hou je hier rekening mee qua opslag van je laptop?

Goku32

Avatar

2 uur en 10 minuten vermaak is dan ben ik voor. Hopelijk sluiten ze af met een knal. In plaats van een poepzak net als de vorige

GreenHornet

Avatar

Veels te lang ze hebben zeker 15 minuten uitgetrokken om alles uit te leggen en recht te trekken.

Coola

Avatar

Een film kan imho nooit te lang zijn.

Guyon2002

Avatar

Van mij mag ie dik 3 uur duren hoor

GinoD240

Avatar

Hahaha...
Wat moeten ze nog....Dit gaat zo bouten!

ExtraDip3000

Avatar

Kom maar op! Hoop dat de film nog iets langer duurt.

NieuwsFilm

meest populair