Speelduur 'Star Wars: The Rise of Skywalker' lijkt bekend

Speelduur 'Star Wars: The Rise of Skywalker' lijkt bekend

Nog geen trailer, wel een speelduur.

Met 135 en 152 minuten duurden respectievelijk Star Wars: The Force Awakens uit 2015 en Star Wars: The Last Jedi uit 2017 al meer dan twee uur. In Star Wars: The Rise of Skywalker moet de complete negendelige Skywalkersage afgerond worden. Wordt het een film van ongeveer drie uur?

Nee, dit gaat waarschijnlijk niet gebeuren. Volgens een nieuw bericht zou de negende film in de Star Wars-hoofdreeks zo'n 155 minuten gaan duren. En dit betekent dat je minimaal 2,5 uur in de bioscoop zit om te zien hoe onder meer Adam Drivers Kylo Ren en Daisy Ridley's Rey het tegen elkaar opnemen in de eeuwige strijd tussen de dark- en lightside van de force.

Waar blijft de trailer?
Na de teaser trailer en de D23 trailer zou afgelopen maandag de nieuwe trailer verschijnen. Deze werd echter niet gelanceerd en nu lijkt het erop dat de trailer aankomende maandag verschijnt. Maar ook dat lijkt niet helemaal zeker.

Duidelijk is in ieder geval wel dat we voor 18 december, wanneer de tweede Star Wars-film van J.J. Abrams verschijnt in de Nederlandse bioscoopzalen, meer nieuwe beelden krijgen uit de film van Walt Disney en Lucasfilm.

NieuwsFilm

meest populair