Celebrity

Donald Trump in gewelddadigste scène van 'Kingsman' zorgt voor polemiek

De President maakt korte metten met al zijn tegenstanders.

door FilmTotaal om 12:12 in Celebrity
Donald Trump is natuurlijk de President van de Verenigde Staten, maar ook heeft hij meerdere rolletjes gehad in diverse films. Ook was hij jarenlang te zien in het populaire programma The Celebrity's Apprentice. Maar nu heeft Trump waarschijnlijk wel zijn grootste rol te pakken. Hij is namelijk in het filmpje hieronder te zien Kingsman: The Secret Service.

De bewerkte scène van Matthew Vaughn's film werd voor een bijeenkomst gemaakt door Donald Trump aanhangers . Het gaat om een van de gewelddadigste scenes van de film, waarin Colin Firth's personage Harry Hart volledig doordraait. Zo vermoordt hij een kerk vol mensen nadat iedereen met elkaar op de vuist is gegaan onder invloed van de slechterik Richmond Valentine (Samuel L. Jackson).

Politiek geweld
In de bewerkte versie is Firth vervangen door Trump. Kerkgangers zijn nu bekende politici zoals Barack Obama, Hillary Clinton, John McCain en Bernie Sanders. Ook zien we meerdere tv-zenders langskomen. Het filmpje werd evenwel niet al te best onthaald. Verschillende Amerikaanse bronnen keuren het af vanwege politiek geweld dat erin voorkomt. Ook een woordvoerder van de President veroordeelde het filmpje.NieuwsFilm

meest populair