Algemeen

Jesse Eisenberg over toekomst Lex Luthor in DC-films

Hij was te zien in Batman v Superman.

door Bram de Groot om 08:38 in Algemeen
Waar Batman het veelal moet opnemen tegen de Joker is Lex Luthor de grote aartsvijand van Superman. In Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) speelde acteur Jesse Eisenberg de schurk. Maar wanneer keert hij terug in het DC Extended Universe?

Aan het einde van Batman v Superman: Dawn of Justice belandde Luthor in de bajes en aan het einde van Justice League (2017) zagen we hem in gesprek met Deathstroke, gespeeld door Joe Mangianello. Wat heeft Eisenberg te zeggen over de toekomst van zijn personage?

Weinig mensen zullen zijn Luthor nog zien
In een interview voor Zombieland: Double Tap zei Eisenberg dat het Marvel-personage van zijn collega Woody Harrelson (Carnage in Venom) te zien zal zijn op het grote scherm. Over zijn personage meldde hij: "de mijne is in mijn woonkamer te vinden, waar mensen hem af en toe zullen zien. Meestal één tegelijk."

En zo wordt duidelijk dat we de onderstaande credit scène van Justice League niet uitgewerkt zal worden. Of in ieder geval niet met Eisenbergs Luthor.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Was echt slecht gecast, alleen dat hoofd kaal al, komt gewoon niet over als Lex Luther, te scherp of zo .

Lex Luthor in Smallville was heel goed gedaan, beste van live action films.

Maar moet zeggen dat ik de Luthor in JL cartoon de beste vind om in film te brengen

Master Of Films

Avatar

Eens met Sunspot.
Nu we het toch over goeie Lex Luther interpretaties hebben.

Laast nog enkele afleveringen van de zeer linkse politieke Supergirl TV show gezien. Waarom kwel ik mijzelf zo erg? Het is toch de Superman TV show waarvan Supergirl een regelrechte kopie is geworden van Superman. Zelfs het Clark Kent personage is gekopieerd! Smiley face

De tweede ergernis is natuurlijk de eigen politieke agenda erop na houden (dus wees gewaarschuwd Trump fans). *zucht* het gemakzucht van TV makers. Smiley face

Nou e.o.a. manier hebben hebben in deze maffe show een konijn uit de hoed getoverd, waarvan ik toch werd aangeraden om het iig uit te checken. Wellicht was het om de echte Superman fans te kunnen pleasen.

Het trucje is: Jon Cryer als Lex Luthor. Niet geheel toevallig speelde hij ooit het neefje van Lex Luthor in Superman IV: The Quest for Peace. Zijn interpretatie van Lex Luthor was best wel een vermakelijke versie. Duidelijk dat ze Matrix Supergirl inspiraties hebben gebruikt. Ja ook Red Son natuurlijk. Zal wel weer fan service zijn geweest. Dat te bedenken dat er ook nog eens twee vrouwelijke Luthors in deze serie rondlopen. Halfzus Lena Luthor en zijn moeder Lillian Luthor. Vader Luthor is opvallend afwezig. Because feminisme.

Enfin, mijn persoonlijke favoriet blijft Gene Hackman en het was duidelijk waar Cryer met zijn Lex naar toe. Yep, ook Cryer deed zijn "Miss Teschmacher". Immers die twee hebben met elkaar samengewerkt, dus hij krijgt wel een free pass.

Eigenlijk had Zack Snyder Jon Cryer moeten moeten inhuren ipv Jesse Eisenberg (ook een kwelling geworden vanuit Batman V Superman). Zelfs als een meer serieuze Lex zou Cryer het kunnen afleggen tov Eisenberg.

Sunspot

Avatar

^

Ja, Supergirl is dik SJW, overduidelijk.

Keek het even, maar was het zat snel, maar af en toe scenes, of toch episode.

Ik ga binnenkort weer kijken, Tom Welling uit Smallville is terug als Clark Kent, in ieder geval even, wta vet is.

En Brandon Routh als oudere Superman, cool. Routh was vet goed als Superman, maar film was gewoon te veel voor vrouwen.

Zo lang geleden alweer. Maar goed, tegenwoordig mag je niet veel meer, zeg het alweer haha, maar een serie als (een favo van mij) Married With Children' kan al niet meer tegenwoordig.

Niet op tv in ieder geval, juist het meest toegankelijk medium ook.

Master Of Films

Avatar

Sunspot "Ja, Supergirl is dik SJW, overduidelijk."

Zonde, het is nergens voor nodig.

Wel tof dat Brandon Routh en Tom Welling terugkeren als (een) Superman. Het DC multiverse in de comics vind ik erg leuk. Hopelijk zit er geen politieke boodschap in die aflevering wanneer deze Supermannen bij Supergirl langskomen. Gewoon een fun aflevering,

Sunspot

Avatar

^

Yep, hoop da took

NieuwsFilm