Vierde 'Matrix' vindt nieuw castlid én oude bekende keert terug

De ontwikkelingen beginnen nu snel te gaan.

De ontwikkelingen rond de vierde Matrix-film gaan gestaag. Vandaag horen we niet alleen dat acteur Neil Patrick Harris getekend heeft voor een rol in de film, ook schijnt Jada Pinkett Smith mogelijk terug te keren als Niobe. Daarmee krijgt de cast van de film van regisseuse Lana Wachowski langzaam vorm.

De afgelopen weken werd al bekend gemaakt dat Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss terugkeren als Neo en Trinity en dat Yahya Abdul-Mateen II een hoofdrol krijgt. De bedoeling is om in de loop van 2020 al te beginnen met de opnames, dus de kans is groot dat we de komende weken veel meer castingnieuws krijgen.

Nieuwe verhalen
Er is vrij weinig bekend over de vierde film in de franchise. Na jaren van geruchten hoorden we eerder dit jaar dat de film gemaakt zou worden en dat het de bedoeling was om nieuwe verhalen te vertellen in het universum. Dat Niobe mogelijk terugkeert, betekent dat Morpheus mogelijk ook te zien zal zijn. Eerder was het gerucht dat Abdul-Mateen II een personage verbonden aan Morpheus is, bijvoorbeeld zijn neef.

De release van de film vindt naar het schijnt in 2022 plaats.

NieuwsFilm

meest populair