Algemeen

Scarlett Johansson hint naar 'Black Widow'-filmreeks!

Dit zou opmerkelijk zijn.

door Bram de Groot om 10:52 in Algemeen
Het jaar 2020 biedt uiteraard weer een aantal superheldenfilms. Het Marvel Cinematic Universe laat onder meer een solofilm zien rond het personage Black Widow van Scarlett Johansson. Er werd aangenomen dat dit ook het afscheid zou zijn van het personage dat stierf in Avengers: Endgame.

Ondanks dat Johansson uiteraard niet terug hoeft te keren na Black Widow lijkt het verhaal rond het personage wel door te gaan. In een speech tijdens de Elle's Women in Hollywood Awards zei Johansson namelijk dat het een "losstaande franchise" wordt. In Black Widow worden in ieder geval de nodige Black Widows geintroduceerd, met onder meer Florence Pughs Yelena Belova.

Of is het toch wat anders?
Na de "all-female"-scène in Endgame wordt er door vele Marvel-actrices aangegeven dat ze een team-up film willen zien met de vrouwelijke personages. Zou Black Widow mogelijk de aftrap zijn? Voorlopig is dit de enige toekomstige solofilm rond een vrouwelijk personage, maar er verschijnen wel Disney+ series rond de vrouwelijke helden, zoals She-Hulk, Ms. Marvel en Hawkeye. Black Widow verschijnt begin mei 2020 in de bioscoop.


10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Bluemeister

Avatar

Al dat politiek correcte gelul bij Marvel...

Black Widow: vrouwelijke hoofdrol
Eternals: gender swaps en een gay hoofdpersoon
Shang-Chi: Aziatische hoofdrol
Thor4: vrouwelijke Thor en een biseksueel karakter
WandaVision: vrouwelijke hoofdrol
Ms.Marvel: vrouwelijke hoofdrol
She-Hulk: vrouwelijke hoofdrol
Hawkeye: wellicht een vrouwelijke hoofdrol

Alleen Dr.Strange, Loki, Moon-Knight en de nieuwe Spider-Man zijn niet politiek correct....

Rutherford

Avatar

Ik hoop op een goede spionagefilm. De rest kan me gestolen worden.

Master Of Films

Avatar

ScarJo gaat toch echt stoppen met Natasha denk ik. Maar gek genoeg zie ik zo'n BW reeks zelfs zonder ScarJo wel zitten. Maar alleen als Florence Pugh verder gaat. Het is nog te vroeg hoe zij Yelena Belova gaat interpreteren. Maar ik ben een fanboy van haar geworden vanwege Midsommar en Fighting with My Family. Twee goeie 2019 films waarin ze de show steelt.

Het enige waar ik geen hoge pet op heb is Jac Schaeffer. Zij schreef namelijk ook The Hustle. Kunnen we flauwe grappen verwacht in Black Widow? Ik hoop het niet. Als het om humor gaat dan is David Harbour de meest geschikte kandidaat, maar als Red Guardian gaat spelen is het dan wel verstandig.

Bluemeister "Alleen Dr.Strange, Loki, Moon-Knight en de nieuwe Spider-Man zijn niet politiek correct...."
Nog niet Smiley face

Ang3l

Avatar

@Bluemeister:

Alleen Dr.Strange, Loki, Moon-Knight en de nieuwe Spider-Man zijn niet politiek correct? Want een film is alleen maar niet politiek correct als er maar geen gay of vrouw in zit? En andersom automatisch wel? De tering zeg. HIEROM is t dus nodig ;)

Bluemeister

Avatar

@Ang3l,

Wat probeer je nou te zeggen dan????
Het probleem is dat Marvel dit allemaal bewust doet om maar politiek correct bezig te zijn, zo van ''kijk ons eens goed bezig zijn'' het heeft verder geen enkele meerwaarde....

Mothercopper

Avatar

@Ang31 nope. Dat politieke correcte geneuzel komt mijn keel ook uit. Wij slaan met z'n allen door. Er kan ook wel een middenweg worden gevonden, maar blijkbaar trappen wij daarmee ook weer op een zeer klein aantal zieltjes. De comics zijn een goed referentiekader en zonder aanpassingen blijven de films ook wel miljarden opbrengen.

KekeBaas

Avatar

Wat een gelul dat het politiek correct is. Het zijn comicbook verfilmingen. Captain Marvel heeft haar eigen comicreeks, She-Hulk heeft haar eigen comic reeks, Mighty Thor heeft haar eigen comic reeks, Ms. Marvel heeft haar eigen comic reeks, Black Widow heeft haar eigen comic reeks, Shang-Chi heeft zijn eigen comic reeks.

Echt bijzonder dat je er dagelijks weer aan herinnerd wordt hoeveel kortzichtige mensen er in Nederland (en de rest van de wereld) wonen.

Bluemeister

Avatar

@Kekebaas

Ze hebben inderdaad hun eigen comic reeks maar het wordt door Marvel gepusht naar de voorgrond om maar politiek correct te zijn, daar hou ik gewoon niet van...

En wat vind je genderswaps dan? Of iemand gay maken die dat in de comics niet is? Wat is de meerwaarde daarvan?

Dit heeft niks met kortzichtigheid te maken...het interesseert mij niks of iemand nou vrouw, Asian of gay is, het gaat mij om het politiek correcte gelul en iedereen die overal maar door gekwetst is...maak gewoon goede films en baseer het grotendeels op de comics, maar gaan niet geforceerd dingen aanpassen om maar politiek correct te zijn.

kokosnoot

Avatar

Filmreeks BW lijkt me erg leuk!

Marvel is een beetje met zijn tijd meegegaan. Dat is natuurlijk niet zo gek. Maar het tempo waarin dit gebeurd kan wel geforceerd worden. Dan krijg je irritatie en tegenkrachten. logisch. Denk ook dat er te veel aandacht naar uit gaat momenteel. politieke correctheid en identiteit maken dat woorden zo zorgvuldig gekozen dienen te worden op bv social media. Echt een beetje de tijdgeest, waarheid& politieke correctheid&identiteit.

Maar gelukkig is er nog zo iets als dat films om geld draaien. Het aantal bezoekers dus dat een kaartje koopt. Dat zal dit hele verschijnsel een beetje reguleren. Gaat het tempo te haastig te geforceerd gaat een groep gewoon bepaalde films niet meer interessant vinden als vermaak. Het zal zichzelf reguleren want de filmbazen zoals Disney willen geld verdienen door linking naar het grootste en breedst mogelijke publiek. Als mensen gaan afhaken hebben ze ook zichzelf.

GinoD240

Avatar

In godshemelsnaam....verzin eens wat anders, fris en nieuw....heel dat Marvel gedoe komt zowat m'n neusgaten uit.Het draait ook werkelijk alleen maar om geld....er is totaal geen ruimte voor wat anders, dit is geen film maken meer , dit is grof geld willen verdienen, zonder wat vers te verzinnen.Gewoon te misselijk voor woorden dat dit zo door blijft gaan.Heel dat Marvel komt me de spuigaten uit...tijd voor iets anders!

NieuwsFilm

meest populair