Scarlett Johansson hint naar 'Black Widow'-filmreeks!

Dit zou opmerkelijk zijn.

Het jaar 2020 biedt uiteraard weer een aantal superheldenfilms. Het Marvel Cinematic Universe laat onder meer een solofilm zien rond het personage Black Widow van Scarlett Johansson. Er werd aangenomen dat dit ook het afscheid zou zijn van het personage dat stierf in Avengers: Endgame.

Ondanks dat Johansson uiteraard niet terug hoeft te keren na Black Widow lijkt het verhaal rond het personage wel door te gaan. In een speech tijdens de Elle's Women in Hollywood Awards zei Johansson namelijk dat het een "losstaande franchise" wordt. In Black Widow worden in ieder geval de nodige Black Widows geintroduceerd, met onder meer Florence Pughs Yelena Belova.

Of is het toch wat anders?
Na de "all-female"-scène in Endgame wordt er door vele Marvel-actrices aangegeven dat ze een team-up film willen zien met de vrouwelijke personages. Zou Black Widow mogelijk de aftrap zijn? Voorlopig is dit de enige toekomstige solofilm rond een vrouwelijk personage, maar er verschijnen wel Disney+ series rond de vrouwelijke helden, zoals She-Hulk, Ms. Marvel en Hawkeye. Black Widow verschijnt begin mei 2020 in de bioscoop.


NieuwsFilm

meest populair