Video

Adam Driver (Star Wars) in trailer 'The Report'

"Kylo Ren" heeft ook veel andere pakkende rollen.

door Bram de Groot om 08:28 in Video
In de huidige Star Wars-vervolgtrilogie heeft acteur Adam Driver uiteraard een belangrijke rol als de slechterik Kylo Ren. Maar daarbuiten zien we hem vaak genoeg in andere sterke rollen. Denk maar aan zijn aandeel in titels als BlacKkKlansman uit 2018, Logan Lucky uit 2017 en Silence uit 2016. Binnenkort kun je hem zien in The Report.

In het drama speelt Driver de rol van Daniel J. Jones, een idealistische jongeman die van zijn baas, senator Dianne Feinstein (Annette Bening), de opdracht krijgt om een onderzoek naar de nasleep van 11 september 2001 te starten. De zaken die hij vervolgens ontdekt zijn verborgen gehouden voor het Amerikaans publiek.


Amazon Studios
De film komt uit via Amazon Studios en de regie lag in handen van schrijver / regiedebutant Scott Z. Burns. Ook zijn er rollen voor onder meer Jon Hamm, Sarah Goldberg, Michael C. Hall, Douglas Hodge, Ted Levine, Jennifer Morrison, Tim Blake Nelson, Matthew Rhys, Corey Stoll en Maura Tierney.

Na een première tijdens Sundance Film Festival verschijnt de film midden volgende maand in States in de bioscoop en vanaf 29 november is de film te zien via Amazon Prime.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

omniesbonsai

Avatar

(Suggestie) nieuwe boek van David icke (trigger) lezen
Over de waarheid van 9/11
Een boek dat de mainstraim media niet wil dat je het leest

omniesbonsai

Avatar

Je moet nog veel leren evilvermins (alleen al deze naam kunnen je es over nadenken,maar dat zal misschien vermoeiend voor je zijn)

NieuwsFilm

meest populair