Netflix

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Molly's Game (2017)
Regie: Aaron Sorkin | Cast: Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner, e.a.
Molly's Game vertelt het waargebeurde verhaal van freestyle-skiëster Molly Bloom, die nadat ze zich niet weet te kwalificeren voor de Olympische Spelen, afreist naar Los Angeles om daar te gaan werken als cocktailserveerster. Via het sociale circuit groeit ze uit tot organisator van underground pokertoernooien voor vermogende filmsterren en CEO's. Molly's Game is een snedige biopic met een weergaloze hoofdrol van Jessica Chastain.

The Game Changers (2018)
Regie: Louie Psihoyos | Met: James Wilks, Arnold Schwarzenegger, Patrik Baboumian, e.a.
In deze documentaire onderzoekt voormalig UFC-vechter James Wilks samen met andere topsporters en wetenschappers misvattingen over het eten van vlees en de voordelen van een plantaardig dieet. The Game Changers bevat inspirerende sprekers (waaronder acteur Arnold Schwarzenegger), interessante verhalen en nuttige informatie die je kijk op vegetarisch eten in relatie tot sport en spieropbouw voorgoed zal veranderen.

Silver Linings Playbook (2012)
Regie: David O. Russell | Cast: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro, e.a.
Pat heeft een bipolaire stoornis en is na een mentale inzinking zijn huis, vrouw en baan kwijtgeraakt. Hij is net ontslagen uit een psychiatrische inrichting en probeert zijn leven weer op te pakken. Wanneer hij bij vrienden Tiffany ontmoet, ziet hij een kans om opnieuw in contact te komen met zijn ex. Tiffany besluit Pat te helpen, maar in ruil daarvoor moet hij haar helpen bij een danswedstrijd. Silver Linings Playbook is een geweldige film. Jennifer Lawrence won voor haar rol een Oscar.

Professor Marston and the Wonder Women (2017)
Regie: Angela Robinson | Cast: Luke Evans, Rebecca Hall, Bella Heathcote, e.a.
Professor Marston and the Wonder Women is een biopic over William Marston en vertelt hoe deze psycholoog aan de universiteit van Harvard de bekende DC-heldin Wonder Woman bedacht, alsmede de leugendetector. Hij leidt een geheim dubbelleven als een van de drie personen in een polyamoreuze relatie. Die driehoeksrelatie blijkt van groot belang te zijn bij de creatie van Wonder Woman.

Eli (2019)
Regie: Ciarán Foy | Cast: Charlie Shotwell, Sadie Sink, Kelly Reilly, e.a.
Een jongetje dat behandeling krijgt voor zijn auto-immuunziekte ontdekt dat de speciale kliniek waar hij verblijft toch niet zo veilig is als gedacht. Eli is een spannend ogende horrorfilm met een interessante cast, waaronder actrice Sadie Sink, bekend als Max uit Stranger Things. Regisseur Ciarán Foy maakte eerder de bekende griezelfilms Citadel (2012) en Sinister 2 (2015).


En verder onder meer...

Documentaire
Tell Me Who I Am (2019)

Drama
Artic (2018)

Misdaad
Banlieusards (2019)

Muziek
Hearts Beat Loud (2018)

Thriller
Wounds (2019)

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Hou wel van poker spelen en van mollige vrouwen dus Molly’s Game heeft zeker mijn interesse.

meanrat

Avatar

@Frietgezicht, dit was een grote teleurstelling voor mij. De film bevat zoveel voiceover dat ik er gewoon niet kon in komen. Afstandige verfilming van haar pokerleven. Boring.

Frietgezicht

Avatar

^ Jammer om te horen. Ik dacht dat de 7,5(ofzo) op imdb in ieder geval wel voor een pokerspeler een leuk filmpje zou zijn. Zal het eens kans geven.
Ik stoorde mij bij de serie Narcos aan het begin aan de voiceover tot ik gewend eraan raakte.

Goku32

Avatar

Er zitten er nu wel een paar tussen die interessant zijn.

Raki-Pure

Avatar

Ben benieuwd wat Disney + er tegen over gaat zetten vanaf volgende maand.

Rohieth

Avatar

Molly's Game is één van de betere films. Met een sterke vrouwelijke hoofdrol. The Kitchen had hier een voorbeeld van kunnen nemen, of zelfs Ocean's 8. Verder is het verhaal ook heel sterk. En als je het niet kan volgen, kijk je alleen voor Chastain in haar korte strake pakjes..

Aanrader!!

Sander_1107

Avatar

Molly’s Game en Silver Linings Playbook —> aanrader

Angelo1979

Avatar

Molly’s Game.
Gezien, goeie film.

NieuwsFilm

meest populair