Nieuwe 'Riddler' voor 'The Batman' is gevonden!

Nieuwe 'Riddler' voor 'The Batman' is gevonden!

Tegen wie neemt Batman het op?

Paul Dano gaat de rol van The Riddler spelen in The Batman. De acteur, bekend uit met Oscars bekroonde films als Little Miss Sunshine, There Will Be Blood en 12 Years a Slave, neemt de plaats in van Jonah Hill.

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat Hill een bedrag van zo'n 10 miljoen dollar zou willen ontvangen voor de rol van The Penguin of The Riddler. Dat was schijnbaar te veel, want de acteur was niet langer met Warner Bros. in onderhandeling. Nu heeft de studio dus gekozen voor Dano.

De cast tot nu toe
De rest van de cast bestaat al uit Robert Pattinson (Bruce Wayne/Batman) en Zoe Kravitz (Catwoman). Verder is Jeffrey Wright in verregaande onderhandeling voor de rol van Commissioner Gordon.

The Batman is al in ontwikkeling bij Warner Bros. sinds 2015. De film wordt geregisseerd door Matt Reeves (War for the Planet of the Apes), die daarnaast ook het scenario schrijft samen met Mattson Tomlin.

In The Batman gaat de aandacht schijnbaar uit naar de ervaringen van de superheld als 's werelds beste detective. De opnames gaan volgend jaar van start en de release vindt in juni 2021 plaats.

NieuwsFilm

meest populair