Video

Trailer 'Peter Rabbit 2: The Runaway'!

Dit keer gaat Pieter Konijn naar de grote stad.

door Bram de Groot om 10:31 in Video
Verleden jaar verscheen een live action-animatiefilm over het bekende konijn Peter Rabbit a.k.a. Pieter Konijn uit de kinderboeken van schrijfster Beatrix Potter in de bioscoopzalen. Over een aantal maanden debuteert al het vervolg op Peter Rabbit!

Hieronder zie je de eerste trailer voor Peter Rabbit 2: The Runaway van Columbia Pictures en Sony Pictures Animation. De bekende stemmen keren weer terug, met James Corden als Peter Rabbit en Margot Robbie, Elizabeth Debicki en Daisy Ridley als respectievelijk Flopsy, Mopsy en Cottontail. Domhnall Gleeson speelt Mr. McGregor (meneer Verhoef) en Rose Byrne wordt weer Bea (Annie).


Wat voor konijn is Pieter?
In deel twee zijn Bea, Thomas en de konijnen een geïmproviseerde familie, maar ondanks zijn pogingen kan Peter zijn ondeugende reputatie niet van zich af schudden. Peter vertrekt uit de tuin en bevindt zich in een wereld waar zijn kattenkwaad wordt gewaardeerd, maar wanneer zijn familie alles riskeert om hem te zoeken, moet Peter uitzoeken wat voor konijn hij wil zijn.

Ook in het Nederlands gesproken draait Peter Rabbit 2 van regisseur Will Gluck vanaf 8 april in de bioscoop. Hieronder tref je ook twee affiches aan voor de live action-animatiefilm.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Scheerzeep

Avatar

Ik denk dat ik de aankondiging van deze sequel helemaal heb gemist.

Rick de Wit

Avatar

Deel 1 raakte al totaal niet de sympathieke en knusse sfeer die de tekenfilmserie heeft. Teveel lomp geweld en gedoe welke niet passen in het originele gedachtengoed. Okk deel 2 lijkt hierin weer de fout in te gaan... Zonde.

NieuwsFilm

meest populair