Video

Trailer van zeer goed onthaalde 'Marriage Story'

Met o.a. Adam Driver en Scarlett Johansson.

door Wouter Drummen om 13:24 in Video
Adam Driver en Scarlett Johansson zitten beiden niet stil. Driver zal eind dit jaar voor een derde keer te zien zijn als Kylo Ren in Star Wars: The Rise of Skywalker, terwijl Johansson over niet al te lang te zien zal zijn in Jojo Rabbit. Toch hebben de twee de tijd gevonden om samen in een film te spelen, genaamd Marriage Story van Noah Baumbach, waarvan nu de eerste trailer is vrijgegeven.

De film kende zijn première tijdens het Venice Film Festival en werd daar extreem goed onthaald. Op Rotten Tomatoes staat de film op dit moment ook nog op een ongelooflijke 98%. Buiten Johansson en Driver zijn andere belangrijke rollen weggelegd voor Laura Dern, Alan Alda, Merritt Wever, Julie Hagerty en Ray Liotta.

Wat te verwachten
De film vertelt het verhaal van een huwelijk dat dreigt tot een einde te komen. Het getrouwde koppel bestaat uit een actrice genaamd Nicole (Johansson) en een bekende theaterdirecteur in New York, Charlie (Driver). De scheiding verloopt echter alles behalve soepel, aangezien de twee allebei de voogdij willen hebben over hun enige zoon, Henry (Azhy Robertson). De trailer is hieronder te bekijken.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

orlock

Avatar

kramer vs kramer 2.0

Thebirds

Avatar

Kan niet wachten voor deze

NieuwsFilm

meest populair