Video

Vijf helden en Millennium Falcon in teaser 'Star Wars: The Rise of Skywalker'!

Morgen volgt de definitieve trailer.

door Bram de Groot om 22:30 in Video
Op 18 december verschijnt Star Wars: The Rise of Skywalker en daarin zien we uiteraard onder meer de personages terug die we afgelopen twee delen Star Wars: The Force Awakens (2015) en Star Wars: The Last Jedi (2017) voorbij zagen komen. Morgen verschijnt de nieuwe trailer voor deel negen!

Voor die trailer is nu een teaser vrijgegeven. In die teaser zien we vijf belangrijke personages terugkeren in de cockpit van misschien wel het meest iconische ruimteschip in film ooit. In onderstaand shot zien we Daisy Ridley als Rey, John Boyega als Finn, Oscar Isaac als Poe Dameron, Joonas Suotamo als Chewbacca en Anthony Daniels als C-3PO. Het schip is uiteraard de Millennium Falcon.


Waarschijnlijk met nog twee figuren
Bovenstaand shot onthult waarschijnlijk een team met personages met een belangrijke missie. In de eerdere beelden zagen we hen ook samen, aangevuld met in ieder geval R2-D2 en de nieuwe droid D/O.

Morgen nieuwe trailer!
Morgen verschijnt de volledige trailer voor de film van regisseur J.J. Abrams en daarin keert uiteraard ook minimaal Adam Drivers Kylo Ren terug. Vanaf 18 december zie je The Rise of Skywalker in de Nederlandse bioscoopzalen.17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Molemanski

Avatar

Met je snapchat profielfoto...

Gandolfini

Avatar

Een teaser, voor een trailer. Het moet niet gekker worden.

Guyon2002

Avatar

Iemand enig idee hoe laat dit ongeveer zal zijn?

Felconix

Avatar

@Guyon2002 02.15 dinsdag dus ik ga lekker laat opblijven (zoals normaal)

Bintzak

Avatar

Doe mij maar een Star destroyer

NieuwsFilm