Vijf helden en Millennium Falcon in teaser 'Star Wars: The Rise of Skywalker'!

Vijf helden en Millennium Falcon in teaser 'Star Wars: The Rise of Skywalker'!

Morgen volgt de definitieve trailer.

Op 18 december verschijnt Star Wars: The Rise of Skywalker en daarin zien we uiteraard onder meer de personages terug die we afgelopen twee delen Star Wars: The Force Awakens (2015) en Star Wars: The Last Jedi (2017) voorbij zagen komen. Morgen verschijnt de nieuwe trailer voor deel negen!

Voor die trailer is nu een teaser vrijgegeven. In die teaser zien we vijf belangrijke personages terugkeren in de cockpit van misschien wel het meest iconische ruimteschip in film ooit. In onderstaand shot zien we Daisy Ridley als Rey, John Boyega als Finn, Oscar Isaac als Poe Dameron, Joonas Suotamo als Chewbacca en Anthony Daniels als C-3PO. Het schip is uiteraard de Millennium Falcon.


Waarschijnlijk met nog twee figuren
Bovenstaand shot onthult waarschijnlijk een team met personages met een belangrijke missie. In de eerdere beelden zagen we hen ook samen, aangevuld met in ieder geval R2-D2 en de nieuwe droid D/O.

Morgen nieuwe trailer!
Morgen verschijnt de volledige trailer voor de film van regisseur J.J. Abrams en daarin keert uiteraard ook minimaal Adam Drivers Kylo Ren terug. Vanaf 18 december zie je The Rise of Skywalker in de Nederlandse bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair