Algemeen

Sidekick bevestigd voor 'Doctor Strange in the Multiverse Of Madness'

De Doctor Strange-wereld gaat nu echt beginnen!!

door Bram de Groot om 08:29 in Algemeen
De Marvel-solofilm Doctor Strange was in 2016 een zeer degelijk succes. Naast een sterk ontvangst was er ook een goede opbrengst. Daarna werd het personage extra uitgelicht in de twee recente Avengers-films en in 2021 keert hij terug in het grootse Doctor Strange and the Multiverse of Madness!

Naast Benedict Cumberbatch is sowieso Wanda Maximoff / Scarlet Witch te zien. Samen zullen zij de Multiverse ontdekken. Het personage van Elizabeth Olsen is tegen die tijd flink doorontwikkeld aangezien zij voor In the Multiverse Of Madness te zien is in de Disney+ serie WandaVision. Naar verwachting keert ook Rachel McAdams terug als Christine Palmer en stapt Chiwetel Ejiofor weer in de schoenen van Karl Mordo.

Ook de side-kick is terug
Nu heeft acteur Benedict Wong bevestigd dat hij terugkeert voor de tweede Doctor Strange-film. "Ik tweette Scott om mijn aandeel te bevestigen: 'Zit ik erin?' En hij regaeerde met 'ja, dat zit je'. Dus dat is goed om te weten. We zullen zien wat er gebeurt," aldus Wong tegenover Collider die bevestigde dat het personage Nightmare de schurk zal zijn.

In de comics, maar ook zeker in de films, zijn Doctor Strange en het personage Wong onafscheidelijk aangezien deze Master of the Mystic Arts aangewezen is om Strange doorlopend te beschermen. De film van Scott Derrickson verschijnt in mei 2021 in de bioscoop.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Guyon2002

Avatar

Sinds wanneer is Wong een sidekick?

Molemanski

Avatar

^ sinds wanneer niet?

NieuwsFilm

meest populair