Opnames 'Ghostbusters 2020' afgerond: dit worden de nieuwe GBs!

Jonge cast neemt de boel over.

Na de 'vrouwenreboot' uit 2016 lijkt het erop dat we volgend jaar een Ghostbusters-film krijgen gedragen door kinderen, met een deel van de originele cast in bijrollen. Ondertussen zijn de opnames afgerond en krijgen we een nieuwe blik op de jonge deelnemers.

De nieuwe film heet Ghostbusters 2020 en wordt geregisseerd door Jason Reitman, de zoon van Ivan Reitman die de twee originele films uit 1984 en 1989 regisseerde. Reitman Jr. is zeker geen onbekende naam, aangezien hij reeds titels cals Juno (2007) en Up in the Air (2009) opleverde. Hij belooft een direct vervolg op eerste films met een vergelijkbare setting en gevoel. Hieronder zijn reactie op het afronden van de opnames voor GB 2020.

Dit bericht bekijken op Instagram

Wrapped! 68 days and still smiling. #GB20

Een bericht gedeeld door Jason Reitman (@jasonreitman) op


Uiteenlopende cast
In Ghostbusters 2020 keren Bill Murray (Peter Venkman), Dan Aykroyd (Raymond Stantz) en Ernie Hudson (Winston Zeddemore) terug als lichtelijk bejaarde Ghostbusters. Ook zijn er rollen voor Sigourney Weaver (Dana Barrett) en Annie Potts (Janine Melnitz). Voorgaande vijf namen zagen we in Ghost Busters (1984) en Ghostbusters II (1989).

Nieuw zijn onder meer Mckenna Grace, Finn Wolfhard, Carrie Coon, Paul Rudd, Logan Kim, Celeste O'Connor en Bokeem Woodbine als Sheriff Domingo. Vanaf 9 juli in de Nederlandse bioscoopzalen!



NieuwsFilm

meest populair