Algemeen

Startdatum opnames 'Fantastic Beasts 3' is bekend

Film zelf verschijnt pas in 2021

door Niels van Arkel om 19:58 in Algemeen
Eerder dit jaar werd bekend dat Fantastic Beasts 3 vertraging zou gaan oplopen. Nu is bekend hoe lang die vertraging daadwerkelijk is: de productie zal in februari van het jaar 2020 beginnen!

In eerste instantie zou de productie in juli van dit jaar beginnen. Dit werd al verplaatst naar deze herfst, maar het zakt nu dus nog verder terug.

Cast
Naar alle waarschijnlijkheid keren zowel Eddie Redmayne (als Newt Scamander) als Jude Law (als Albus Perkamentus) terug voor Fantastic Beasts 3. Wat betreft Johnny Depp is er nog zeer weinig bekend.

Newt
Redmayne voorspelde in september al dat dit naar alle waarschijnlijkheid ging gebeuren: "Het is de bedoeling dat we begin volgend jaar beginnen met de opnames. Er wordt nog gewerkt aan het script," aldus Redmayne die verder niets kwijt wilde over de film. "De film komt er en dat is erg gaaf."Er is nog geen releasedatum bekend voor FB3.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Janushhw

Avatar

Johnny doet echt wel mee. Mensen willem m zien. En gun hem de trilogie.

Hercasten werkt gewoon niet in zijn geval.

meanrat

Avatar

Er komen 5 films. Dus nog 3 te gaan. Geen trilogie dus. En het moet wel verdomd veel beter worden anders wordt het publiek er moe van en stopt het na de 3e of misschien wel 4e film al. Er zaten overigens wel goeie elementen in FB2, maar zoveel je als bij Harry Potter met de karakters meeleeft, zo afstandelijk blijft FB helaas...

Coola

Avatar

Depp moet Grindewald blijven spelen.

Ik vond de eerste twee film best vermakelijk. Heb wel zin in een derde film.

timdekw

Avatar

Ik snap echt de kritiek niet op de tweede film. Naar mijn mening veel meer een film in de stijl van de HP films. Ik waande me weer helemaal in The Wizarding World. Er gebeurde verhaaltechnisch vrij veel en dat kan best een beetje verwarring opwekken bij mensen, maar ik vond dat juist een pluspunt. Minder van die onzinnige Newt Scamander nonsens dan in de eerste film, top cast, geweldige actiescènes, heerlijke soundtrack. Ik heb beide keren enorm van de film genoten. Ik was het vorig jaar regelmatig totaal niet eens met het gros van de bioscoopbezoekers (zo ook de kritiek op Solo vind ik onbegrijpelijk). Ik ben blij te lezen dat de franchise gewoon wordt voortgezet.

Guyon2002

Avatar

@timdekw volledig mee eens, zowel wat CoG en Solo betreft!

RoberPaulsen

Avatar

Deel 1 was OK, deel 2 was een bende

Coola

Avatar

@timdekw
Deel 2 is voorals nog de beste uit de reeks (mede door Johnny Depp)

GreenHornet

Avatar

Het zal wel een beest van een film worden. Graag minder karakters dit keer.

JackyMax

Avatar

@timdekw...

Mijn mening is indentiek aan die van jou...
OOk wat Solo aangaat!! thanx

NieuwsFilm

meest populair